De eerlijkheid is Fundamenteel, is de Cliënten De Eerste.

 

Strikte Kwaliteitscontrole, Ernstige de Dienstlevering.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenDe Indicator van de aardefout

Het automatische van de de Indicator Optische Vezel van de Aardefout van het Netwerkgsm/GPRS Verzenden

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD certificaten
China Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD certificaten
De super vriendschappelijke dienst, de hoge de Foutenindicator van de Machtslijn - kwaliteit zoals verwacht en zeer economie en milieubescherming.

—— Bruce

Dit is de eerste keer ik Ondergrondse de Indicatorzaken van de Kabelfout, nadat ik ontving, het ben goed het werk doe. en nu wil ik tot meer opdracht geven.

—— Joseph

Het automatische van de de Indicator Optische Vezel van de Aardefout van het Netwerkgsm/GPRS Verzenden

Automatic Earth Fault Indicator Optical Fiber Network GSM / GPRS Sending
Automatic Earth Fault Indicator Optical Fiber Network GSM / GPRS Sending Automatic Earth Fault Indicator Optical Fiber Network GSM / GPRS Sending

Grote Afbeelding :  Het automatische van de de Indicator Optische Vezel van de Aardefout van het Netwerkgsm/GPRS Verzenden Beste prijs

Productdetails:

Plaats van herkomst: Beijing, China
Merknaam: Tianyihongda
Certificering: type test report
Modelnummer: Tyhd-a1

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1set (3pcs)
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 56*40*34cm, 48 PCs /box, standarad de uitvoerdoos
Levertijd: 3000 reeksen binnen 1 week
Betalingscondities: Western Union, L/C, T/T
Levering vermogen: 3000sets per week
Gedetailleerde productomschrijving
Optische vezel het ontvangen: door optische vezelnetwerk Functie: GSM of GPRS-het verzenden
Functie: Self-Checking foutensignalen: me utomatically identificeer
Hoog licht:

foutenmerkteken

,

ondergronds elektrofoutenmerkteken

De Eenheid van de gegevenstransmissie wordt toegepast in gebruikt machtsdistributienetwerk, voor zich gegevens het verzamelen en transmissie voor ladingsopsporing, foutenopsporing en plaats in kabel.

Het automatische van de de Indicator Optische Vezel van de Aardefout van het Netwerkgsm/GPRS Verzenden 0

Het werk principe:

De Eenheid van de datumtransmissie moet foto-elektrische vertaling maken, het foutensignaal van de indicator van de kort:sluitenfout en de indicator verzenden verwerken en analyseren van de aardefout die door optische fiber.then wordt overgebracht de foutensignalen naar hoofdpost door GSM of GPRS na analyse en verwerking om foutenopsporing, foutenplaats te realiseren en laden huidige meting van machtsdistributienetwerk.

Hoofdkenmerken

1) Mededeling de in real time van GPRS

Deel realtime met hoofdpost mee door GPRS. De cliënt kan ook wijze van timing volgens voedingvoorwaarde bij plaats online kiezen of GPRS-stroomvoorwaarde.

2) Acht wegen van verre foutenaanwijzing kunnen tegelijkertijd worden getoond

Uitgerust met de indicatoren van de kabelfout, met zowel functie van verre foutenaanwijzing als verre gegevensmeting. 8 wegen van kabelinformatie kunnen worden ontdekt, en ook, kunnen 8 wegen van verre aanwijzingsinformatie in leiden tegelijk worden getoond.

3) Voedingmanier

Er zijn twee soorten voedingmethode volgens daadwerkelijke situatie bij plaats.

1) Wanneer er AC voedingvoorwaarde bij plaats, gebruiksac220v voeding en aangepaste kabel zijn, verbind de interface van de apparatenmacht met PT bij site.in deze manier, kan het apparaat onmiddellijk werken nadat de macht herstelt.

2) aangedreven door twee wegen van aangedreven CT, gebruikte de file elkaar, als primair voert stroom is niet minder than10A, kan het apparaat normaal werken.

Nota: wanneer de voeding bij plaats niet is de super condensator van normal.the in het apparaat DTU in werking stellend normaal 30 minuten in status in real time steunt om ervoor te zorgen de fouteninformatie correct uploadt.

Tyhd-a1 paneeltype de foutenindicator (wordt genoemd indicator voor plotseling hieronder) wordt hoofdzakelijk gebruikt voor wijst kortsluiting op fout en aardefout op het On/Off paneel, en gebruikt voor output draadloos signaal.

Het werk principe:

Het principe is micro-controllers met weinig machtsconsumptie, kunnen micro-controllers foutensignalen van kortsluitingindicator automatisch identificeren en aardeindicator, kunnen zij de foutensignalen tonen gebruikend leiden die aansteken en output ter plekke de signalen door radio opvlammen.

Functie:

1) Toon plaatselijk kortsluitingfout en aardefout.

2)Het zelf-terugstellen, de intervaltijd van het zelf-terugstellen kan vóór levering van fabriek (het gebrek is 12 uren) worden geplaatst.

3) Het terugstellen of autoverificatie manueel.

4)Plaats de adressen van de indicatoren

Er is typeonderzoekrapport voor het, testpunten zoals volgend:

 

 

 

 

Typeonderzoekpunten

 

1. verschijning en structuur 2.function 3. elektro de temperatuurprestaties 5. de dalingstest op hoge temperatuur 9. het elektroapparatenleven 10 van apparatenprestaties 4.low van 8.incline van de prestaties6.alternating temperatuur humidity7.vibrationendurance. statische elektriciteit en elecro-lossing immuniteits van het de test12.surge effect van de test11.radiofrequency elektromagnetisch veld uitgestraalde immuniteit de immuniteitstest 13. de test van de het magnetische veldimmuniteit van de machtsfrequentie. 14. De aangrenzende 15.short-kring van de interferentietest weerstaat effecttest 16. brandgevaartest 17. test 18. test 19 van de machtsconsumptie van de beschermingsrang. het grijpen sterktetest van greepstructuur.

Contactgegevens
Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD

Fax: 86-10-63330700

Direct Stuur uw aanvraag naar ons