De eerlijkheid is Fundamenteel, is de Cliënten De Eerste.

 

Strikte Kwaliteitscontrole, Ernstige de Dienstlevering.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenDe Foutenindicator van de machtslijn

Draadloos Openbaar Netwerk die Visuele Foutenindicator, 3 controleren - 110KV leven ver Lijnindicator 

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD certificaten
China Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD certificaten
De super vriendschappelijke dienst, de hoge de Foutenindicator van de Machtslijn - kwaliteit zoals verwacht en zeer economie en milieubescherming.

—— Bruce

Dit is de eerste keer ik Ondergrondse de Indicatorzaken van de Kabelfout, nadat ik ontving, het ben goed het werk doe. en nu wil ik tot meer opdracht geven.

—— Joseph

Draadloos Openbaar Netwerk die Visuele Foutenindicator, 3 controleren - 110KV leven ver Lijnindicator 

Wireless Public Network Monitoring Visual Fault Indicator , 3 - 110KV Remotely Live Line Indicator 
Wireless Public Network Monitoring Visual Fault Indicator , 3 - 110KV Remotely Live Line Indicator  Wireless Public Network Monitoring Visual Fault Indicator , 3 - 110KV Remotely Live Line Indicator 

Grote Afbeelding :  Draadloos Openbaar Netwerk die Visuele Foutenindicator, 3 controleren - 110KV leven ver Lijnindicator  Beste prijs

Productdetails:

Plaats van herkomst: China, Beijing
Merknaam: TYHD
Certificering: type test report
Modelnummer: Tyhd-AI110

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: standaard export pakket
Levertijd: 3-5 werkdagen
Betalingscondities: L / C, T / T, Western Union
Levering vermogen: 3000 sets / Maand
Gedetailleerde productomschrijving
foutenaanwijzing: kort:sluiten en de aanwijzing van de aardefout Foutenalarm: ver overgebracht
permanente fout: automatisch teruggesteld na macht herstel voorbijgaande fout: automatisch teruggesteld
Detectie: Anti -anti-misalarm voor ladingsgolf Alarm: vermijd omschakeling-in spoedstroom
Hoog licht:

de indicator van de kabelfout

,

telegraferende foutendetector

Korte Inleiding

Tyhd-AI 110 wordt toegepast op 3-110kv Luchtmachtslijn, is het een soort Overdraagbare slimme de Foutenindicator van de machtslijn, is van toepassing geweest op 110kV de luchtlijn, een apparaat is om op de stroom van de lijnfout te wijzen. Dit systeem is samengesteld uit twee delen, verzamelt men eenheid en andere is van de de monitorslijn van de inzamelingsunit.gathering eenheid lopende de statusrealtime. Toen de fout gebeurde, kan de het verzamelen zich eenheid van het gebied van fase-fasekort:sluiten snel de plaats bepalen, kunnen de foutenlijn en het foutenpunt snel worden beoordeeld en accurately.in de tussentijd, wordt het de draairood van de alarmvlag en flitslicht en het foutensignaal lijken ook overgebracht aan inzamelingseenheid. Na het ontvangen van signaal van het verzamelen van eenheid, verzendt de inzamelingseenheid de ontvangen gegevens naar hoofd controlepost door draadloze communicatie (GPRS/CDMA enz.)

De hoofdpostcontrolesoftware analyseert de ontvangen gegevens en netwerktopologie, dan om de foutenplaats te bevestigen en hoorbaar en visueel alarmsignaal te lijken, ondertussen, verzendt de hoofdpost de geanalyseerde fouteninformatie naar cellphone van de exploitant en helpt hen om het foutenpunt te vinden snel, vermindert het macht-weg de duur en verbetert de voedingbetrouwbaarheid. Nota: het verzamelen van eenheid wordt genoemd foutenindicator en de inzamelingseenheid is oorspronkelijk DTU.

      

II.principle instructie

1. toepassingsprincipe

De het verzamelen zich van de foutenindicator eenheid gebruikt grijpende structuur en rol om het signaal van het lijn huidige en elektrogebied te introduceren, worden deze signalen verzameld en behandeld door lage single-chip machtsconsumptie en beëindigen de huidige de calculation&short-kringsopsporing van de lijnlading en realiseren kort-afstandsdraadloze communicatie door binnen-uitgeruste draadloze module met lage machtsconsumptie, dan verzenden de signalen naar inzamelingseenheid.

Wanneer zich het verzamelen ontdekt de eenheid dat de lijnstroom beantwoordt aan kort:sluitenkenmerken is, geeft het onmiddellijk de fouteninformatie dichtbij door aan inzamelingseenheid door draadloze module, ondertussen, verschijnt het alarm in middelen van rode vlag en het flitslicht, de inzamelingseenheid ontvangt elk soort signalenrealtime overbrengt hen dan aan het hoofdpost controleplatform door verre draadloze communicatie, zal de hoofdpost het van de gegevensanalyse en fout oordeel voltooien.

Het principe van de apparatentoepassing is zoals na diagram:

Draadloos Openbaar Netwerk die Visuele Foutenindicator, 3 controleren - 110KV leven ver Lijnindicator  0

2. het principe van de foutenopsporing:

Tyhd-AI/110 de lucht de foutenindicator van de lijn verre transmissie is samengesteld uit het verzamelen van eenheid en inzamelingseenheid. verzamelt eenheden voltooi het oordeel van kort:sluiten en lokaal alarm; de inzamelingseenheid voltooit de foutensignalen en de gegevenstransmissie.

2.1 sluit opsporingsprincipe kort:

De kort:sluitenopsporing keurt intelligente plotselinge de veranderingenmethode goed van ladings huidige zelf-adaption. Volgens de kenmerken van kort:sluiten, beoordeelt het de fout door elektromagnetische aanleidinggevende methode om de plotselinge veranderde stroom in lijn te ontdekken en de plotselinge veranderde huidige duur, het is een soort het apparaat van de foutenopsporing dat automatisch aan ladings huidige veranderingen en slechts verwant met kort:sluiten huidige component aanpast. Het principe van de kort:sluitenopsporing is dat de lijnstroom als volgend diagram zal veranderen wanneer de fout gebeurt

 • Van het lopen huidige plotseling veranderd in foutenstroom, d.w.z., is er een positieve verandering △I. 
 • Draadloos Openbaar Netwerk die Visuele Foutenindicator, 3 controleren - 110KV leven ver Lijnindicator  1
 •   de criteria van het het kort:sluitenoordeel van de foutenindicator
 •  
 • Het huidige beschermende toestel van Stroomopwaartse stroomonderbreker zal de teweeggebrachte stroomonderbreker drijven of de zekeringsdraad wordt uit gesmolten, is zijn bestaande duur van de foutenstroom de de ontruimingsduur van de foutenstroom van stroomonderbreker (=protective van de het alarmtime+fault huidige boog van het toestellenalarm time+switch de mislukkingstijd), of het smelten tijd van verwijderde zekering.
 • (3) de lijn wordt weg aangedreven, zijn de het lijnstroom en voltage verminderd aan nul.

  Volgens dit kenmerk, kunnen de criteria van de kort:sluitenopsporing van de foutenindicator van zelf-adaptionkort:sluiten worden samengevat zoals volgend

  (1) △IF>Iset

  (2) T1<△T<T2

  (3) IH=0, UH=0

  In bovengenoemd, is △IF de component van de foutenstroom of de huidige veranderlijke hoeveelheid, Iset is binnenlandse standaardwaarde, is er een klein verschil want het verschillende die type van indicator in verschillende site.△T wordt geïnstalleerd fouten duurzame tijd is, zijn T1, T2 binnenlandse standaardwaarde, wordt het bepaald door de bescherming van het systeem en schakelaarprestaties; T1 is de snelste tijd dat de fout wordt ontruimd, is T2 de meest mogelijke langste die duur voor foutenontruiming wordt vereist, is IH, UH huidige en voltagewaarde nadat fault.the boven oordeelcriteria kan worden beschreven zoals: wanneer de lijnstroom een positieve plotselinge verandering krijgt, is zijn veranderde hoeveelheid boven een bepaalde plaatsende die waarde, dan de stroom en het voltage aan nul in een korte tijd is verminderd, dan wordt de lijnstroom beoordeeld als foutenstroom. Duidelijk, is het slechts verwant met kort:sluiten huidige component wanneer de fout gebeurt en er geen directe relatie met lijn huidige waarde in normale het werk status is. Zo is het een apparaat van de foutenopsporing dat aan ladings huidige veranderingen kan aanpassen. Zijn oordeelcriteria is betrekkelijk volledig en kunnen de mogelijkheid van mis-alarm grotendeels verminderen.

 • Functies

  1. het verzamelen van eenheidsinleiding

 • foutenaanwijzing:
 • sluit en de aanwijzing van de aardefout kort: toen het kort:sluiten of de aardefout gebeurde, ontdekt de het verzamelen zich eenheid in de correspoding fase van het gebied van de foutenlijn de fout en stuurt de alarmaanwijzing.
 • Het foutenalarm wordt overgebracht ver: de informatie van het foutenalarm is outputted in de middelen van draadloze communicatie.
 • het intelligente terugstellen:
  • permanente fout: automatisch teruggesteld na macht herstel in een zeer korte tijd
  • voorbijgaande fout: automatisch teruggesteld, kan de het terugstellentijd als 4,8,12,24 uren vóór levering worden gevormd.
 • Anti -anti-misalarm voor ladingsgolf: in het statuut van niet-foutengolf voor lijnstroom, zal de het verzamelen zich eenheid niet mis alarm de fout.
 • Vermijd automatisch omschakeling-in spoedstroom: wanneer de lijn schakelaar (aandrijft of) recloseing, installeerde de het verzamelen zich eenheid deze lijn kan aan spoed huidig en niet het mis-alarm ontsnappen.
 • recloser minimumerkenningstijd:
  • de het verzamelen zich eenheid kan de voorbijgaande fout met de recloserduur van 0,2 seconden erkennen en kan nauwkeurig alarmeren.
  • De het verzamelen zich eenheid in niet-foutentak wordt geïnstalleerd zal niet mis-alarm wanneer betekenis recloser spoedstroom na het ervaren van 0,2 seconden van de stroomuitval die van het recloserinterval.
 • Leef installeren en desinstalleren: de het verzamelen zich eenheid voor overheadline kan worden geïnstalleerd en levendig gedesinstalleerd, in de duur van verrichting, zal het niet mis-alarm.
 •  de inleiding van de inzamelingseenheid

 • radio die gegevens ontvangen: Ontvangend de signalen van het foutenpunt van het verzamelen van eenheid door kort-afstands draadloos netwerk dat worden overgebracht.
 • Ver draadloos openbaar netwerk die verzenden: Door GSM/GPRS in de middelen van afwisselende wijze die siganls die van het werk status verzenden, eenheidsstatus, fout verzamelen zorgt ervoor de informatie aan de hoofdpost en de lijn lopende status betrouwbaar wordt overgebracht.
 • De levering van de steun multi-macht: voeding plaatsen is flexibel. uitgerust rugular is zonnepaneel. de eenfasige macht die PT nemen kan ook worden uitgerust.
 • flexibele reserve uitgeruste voeding: 5AH/8AH/12AHFlexible reserve uitgeruste voeding: gebruikend de wijze van de zonnepaneelvoeding, met vrij-maintanance van de batterij van 5AH/8AH/12AH storange en super condensator wordt uitgerust, kan de accu de inzamelingseenheid houden werkend onophoudelijk 30 dagen in de voorwaarde van batterij die volledig incharged; Keurt aan de leveringswijze van PT, met 40F wordt uitgerust ook ervoor super condensator goed en zorgen de gegevens betrouwbaar na macht kunnen weg worden geupload die. Nota: Voor 110KV-systeem, wordt het zonnepaneel geadviseerd.
 • de mededeling is chooseable: Iec60870-5-101 of 104 kunnen chooseable zijn om het van derde partijapparaat of scada systeem aan te sluiten om fout te uploaden en huidige informatie te laden.
 • verre verbetering: softwareprogramma de bevordering wordt ver gesteund.
 • gemakkelijk onderhoud: De parameters kunnen gemakkelijk door Draadloos het plaatsen apparaat worden gevormd en bevorderingsmaintanance maken.
 • De gebeurtenissen registreren: 1000 stukken gebeurtenissen kunnen geregistreerd maximum zijn en kunnen overvloedige gegevenssteun voor de analyse van de systeemfout verlenen.
 • Hearbeat kan gevormd Ne: elk soort informatie in het werk status kan aan hoofdpost regularyly worden doorgegeven, kan de overbrengende tijd zelf- wordenbepaald.
 • Klok synchronisatie en timing: steun protocals van de hoofdpostsoftware of Beidou-de satelliet, GPS-de functie van de kloktiming, de de klokfout van de inzamelingseenheid is minder dan 1s.
 • 1. Hoofd technische prestaties en parameters

  3.1 het verzamelen van eenheid

 • zeldzame de nauwkeurigheid van het kort:sluitenoordeel: 100%;
 • de huidige minimum duurzame recogizable tijd van het kort:sluitenalarm: tussen 20ms~40ms;
 • alarmfout: kort:sluitenalarm die error≦±10% beginnen,
 • wilrless communicatie afstand: ≤20 meters;
 • Gemiddelde machtsconsumptie: <30μA;
 • Het lopende leven: het runnen van onophoudelijk 10 jaar;
 • netto gewicht: ≤0.5kg;
 • beschermingsrang: IP68;
 •  

  3.2 inzamelingseenheid

 • geschat het werk voltage: Gelijkstroom 6V/DC 12V;
 • verbindingsaantallen voor het verzamelen van eenheden: 9 PCs van het verzamelen van eenheden;
 • timingsaccuaracy: ≤1s/24h;
 • gemiddelde niet-foutentijd (MTBF): >70000 uren;
 • communicatie uitgeruste module: 4G/3G/2G;
 • zonnepaneelcapaciteit: ≧12W (door lokale norm wordt uitgerust die);
 • reservebatterijcapaciteit: ≧12AH (door lokale norm wordt uitgerust die)
 • Beschermingsrang: IP65;
 • grootte en afmeting: height×width×thickness=388mm×366mm×368mm;
 • gewicht: <5Kg;
 • installtionwijze: hoepelbevestiging;
 • Insatallation

   

  a) Door de steun te passen in de hete stokken, schroef wordt die bladnoot losmaken die het blad te laten in het binnenland van de kolom volledig wordt ingetrokken geïnstalleerd die (d.w.z.: probeer om de kanten aan te halen, zo zo verlatend genoeg ruimte om de indicator niet te blokkeren wanneer het installeren).

  B) zet de indicator in de steun, en maak het de lenteapparaat aan haak met de indicatorlente, en roteer het de lenteapparaat stevig beneden tot nadat de retractor van de indicator de lente getrokken positie kan vasthaken, dan haak de lente met retractor en trekkracht t uit hij apparaat opspringt. En gebruik dezelfde methode aan de overkant van hetzelfde eind van de indicatorlente om retractoren vast te haken.

  c) Richt de luchtdielijnen op en onder de druk van de luchtlijnen worden geduwd zijn de indicatorlentes gescheiden van de retractorlente en stucked stevig luchtlijnen.

 • verwijdering

  a) installeer de steun in de hete stokken, en laat de naar buiten open haak, en de schroef die bladnoot losmaken om het blad te laten leunde uit de kolom. Het is best aan maakte de schroeven aan beide kanten van het het losmaken blad verlatend gesp 4-5 (draadlengte).

  b) de groepering van de liftsteun de in de luchtlijn wordt geïnstalleerd en hard verhoogde die foutenindicator, zodat de foutenindicator in de steun wordt, wordt gedwongen geknipt om onderaan de hete stokken te dalen, de indicator die kan worden verwijderd.

Contactgegevens
Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD

Fax: 86-10-63330700

Direct Stuur uw aanvraag naar ons