De eerlijkheid is Fundamenteel, is de Cliënten De Eerste.

 

Strikte Kwaliteitscontrole, Ernstige de Dienstlevering.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD certificaten
China Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD certificaten
De super vriendschappelijke dienst, de hoge de Foutenindicator van de Machtslijn - kwaliteit zoals verwacht en zeer economie en milieubescherming.

—— Bruce

Dit is de eerste keer ik Ondergrondse de Indicatorzaken van de Kabelfout, nadat ik ontving, het ben goed het werk doe. en nu wil ik tot meer opdracht geven.

—— Joseph

Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD

1 2
Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD
bedrijf algemene discription cliënten in exbition en manifestatie in fabriek

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : TIANYIHONGDA
Aantal werknemers : 150~180
Jaarlijkse omzet : 3000000-5000000
Opgericht Jaar : 2014
Export pct : 50% - 60%

De Wetenschap & de Technologische ontwikkelingco. van Peking TIANYIHONGDA, Ltd wordt gevestigd op de Zakenkringsgebied van Lize, Een bloeiende economische sector in het centrum van de Stad van Peking, China. is een hoge en geavanceerde technologieonderneming die professioneel bezig geweest met onderzoek, productie, verkoop en de dienst van de geavanceerde slimme producten van de controletechnologie is. Wij hebben groot professioneel onderzoeksteam en van de techniekendienst team die met rijke werkervaring op het gebied van slimme controletechnologie, met vele beroemde Universiteiten en Wetenschapsonderzoeksinstellingen samenwerken op Slimme Netautomatisering, Slimme Sensoren en Draadloze communicatie en het ontwikkelen van wijdverspreide markt.

 

Ons bedrijf heeft een grote voltooiing in de ontwikkeling van Slim Net, onderzochten wij door ons uit de gehele reeks de automatiseringsproducten van de machtsdistributie zoals DTU, FTU, RTU etc. De centrale producten en de technologie verkrijgen nationaal octrooien en certificaat dat door relevante gebiedende instelling worden verstrekt. De de indicatoren van de Foutenpassage en systemen van de Foutenplaats DTU hebben bijna 820.000 reeksen in de grote stad en middenstad in binnenlandse en overzee Markt stabiel in werking gesteld. de accumulatie van rijke technieken en praktische lopende ervaring op plaatsen, deze apparaten niet alleen was op het gebied van het nationale net, de spoorweg, de aardolie, de chemie, de steenkool, maar ook wijdverspreid van de staat van toepassing etc. gebruikt in de landen overzee zoals India, Vietnam, Indonesisch Sri Lanka, Iran, Brazilië, Zuidamerikaans Zuid-Korea.

 

Ondertussen, etc. ontwikkelt het bedrijf ook met succes producten aan nieuwe controlegebieden, onderzocht uit Meteorologisch Controlemateriaal, Milieu Controlemateriaal en Video Controlemateriaal. Alle producten kregen volledig het gebiedende typeonderzoekrapport en uitvoeren en voeren ISO9001-Kwaliteitsbeheersysteem uit, is dit materiaal met succes verkocht aan binnenlandse en overzee markten en goedgekeurd door onze cliënten.

 

Het zonnemachtssysteem met verre controlefunctie gaat ook met succes in markt binnen en krijgt goedkeuring door de gebruikers. wij hebben succefully vele projecten met inbegrip van commerciële, woontoepassingen voor op-net en van-nettoepassingen zoals 40KW-hulpkantoor, 60KW-hulpkantoor gebeëindigd, woon, platteland enz.

 

 

De „eerlijkheid is fundamenteel, is de cliënten de eerste“ & de „strikte kwaliteitscontrole, ernstige de dienstlevering“ is het beheersideaal van ons bedrijf, nodigen wij oprecht alle samenwerkingspartners uit die goede kwaliteiten van producten en de dienst aan binnenlandse en overzee samenwerken te leveren cliënten, aan elektro slimme netontwikkeling en controletechnologische ontwikkeling wijden.

 

Contactgegevens
Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD

Fax: 86-10-63330700

Direct Stuur uw aanvraag naar ons