De eerlijkheid is Fundamenteel, is de Cliënten De Eerste.

 

Strikte Kwaliteitscontrole, Ernstige de Dienstlevering.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenDe Indicator van de aardefout

De Elektrofout van de foutenpassage het Vinden Geschikte Onderhoud van de Hulpmiddelen het Rode Vlag

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD certificaten
China Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD certificaten
De super vriendschappelijke dienst, de hoge de Foutenindicator van de Machtslijn - kwaliteit zoals verwacht en zeer economie en milieubescherming.

—— Bruce

Dit is de eerste keer ik Ondergrondse de Indicatorzaken van de Kabelfout, nadat ik ontving, het ben goed het werk doe. en nu wil ik tot meer opdracht geven.

—— Joseph

De Elektrofout van de foutenpassage het Vinden Geschikte Onderhoud van de Hulpmiddelen het Rode Vlag

Fault Passage Electrical Fault Finding Tools Red Flag Convenient Maintenance
Fault Passage Electrical Fault Finding Tools Red Flag Convenient Maintenance Fault Passage Electrical Fault Finding Tools Red Flag Convenient Maintenance

Grote Afbeelding :  De Elektrofout van de foutenpassage het Vinden Geschikte Onderhoud van de Hulpmiddelen het Rode Vlag Beste prijs

Productdetails:

Plaats van herkomst: Beijing, China
Merknaam: Tianyihongda
Certificering: type test report
Modelnummer: Tyhd-C2

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1set (3pcs)
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 56*40*34cm, 48 PCs /box, standarad de uitvoerdoos
Levertijd: 3000 reeksen binnen 1 week
Betalingscondities: Western Union, L/C, T/T
Levering vermogen: 3000sets per week
Gedetailleerde productomschrijving
Functie: Geschikt Onderhoud communicatie FCI alarm: door rood vlag en flitslicht
Rode vlag bewegende tijden: geen grens (zonnepaneelvoeding)
Hoog licht:

de indicator van de aardelekkage

,

foutenmerkteken

de verbindende indicator van de foutenpassage voor luchtlijn (rode vlag)

 

Dit soort apparaat wordt toegepast op het luchtmachtsdistributienetwerk het automatische systeem van 6KV aan 35KV, wordt gebruikt om de veilige en betrouwbare werkende prestaties door gecentraliseerd te verbeteren controlerend de stroom, de temperatuur en de foutenvoorwaarde op het machtsdistributiekanaal.

De detailsinleiding:

Dit de foutenplaats van de machtsdistributie en ladings controlesysteem is een reeks van intelligent apparaat dat de gegevens kan ver overbrengen, leidt de gecentraliseerde monitor, onmiddellijk omvat het alarm, het de opsporing van de lijnfout, communicatie transmissietechnologie, die SMS verzenden naar centraal systeem en mobiel, dat foutenplaats gemakkelijker zoekend kan maken, vergen alle lijnen van één voedingbedrijf slechts één werkende hoofdpost.

De Elektrofout van de foutenpassage het Vinden Geschikte Onderhoud van de Hulpmiddelen het Rode Vlag 0

.

Dit beeld is overdraagbare FCI, omvat één reeks 3 PCs, is geïnstalleerd op de luchtlijn en samengesteld uit opsporingskring, analisatorkring, trekkerkring, de draadloze module van de transmissiekring, machtskring enz., moeten de functies van FCI de ontdekte signalen van macht, macht weg, aardefout en kort:sluiten aan de Terminal van de Gegevenstransmissie door de module van de kort-afstandsradiofrequentie overbrengen. De indicator kan direct door gespecialiseerde hulpmiddelen met levende lijn worden geïnstalleerd en worden gedesinstalleerd.

De indicator is normaal in de staat van slaapwijze, wanneer de veranderingen van de lijnvoorwaarde, het de macht weg zullen ontdekken, macht, kort:sluiten en aardefoutensignalen door de kring van de foutenopsporing en de kring teweegbrengen om singlechip te wekken, dan zal singlechip de gegevens van de staat verzamelen om het fenomeen te verwerken en te bevestigen die tot de veranderingen van de staat in begin op radiofrequentie overbrengen dan module behoren, zal de frequentiemodulator de fouteninformatie in de vorm van gegevenspakket veilig verzenden en nauwkeurig aan de Gegevens breng Eenheid over, brengen de ontvanger met demodulator van rf-het ontvangen en de verzendingsmodule in Gegevens Eenheid over zullen ontvangen de gegevens van FCI en zullen demoduleren dan antwoord aan het signaal van „ontvang“, wanneer FCI dit antwoordde signaal ontvangt, zal het aan slaapstaat herstellen.

De ingebouwde tijdopnemer kan singlechip bevorderen om de 15 minuten om de ladingsstroom te verzamelen om aan Gegevens Eindeenheid over te brengen. Wanneer het antwoord van bevestiging ontvang, zal het terugkeren naar de slaapstaat.

Overdraagbare FCI keurt dubbele voedingwijze van zonnepaneel en accu van Li goed. Wanneer in de normale werkende staat, het apparaat hoewel zonnepaneelvoeding en ook aan incharge aan de Li-batterij is.

Er is typeonderzoekrapport voor het, testpunten zoals volgend:

 

 

 

 

Typeonderzoekpunten

 

1. verschijning en structuur 2.function 3. elektro de temperatuurprestaties 5. de dalingstest op hoge temperatuur 9. het elektroapparatenleven 10 van apparatenprestaties 4.low van 8.incline van de prestaties6.alternating temperatuur humidity7.vibrationendurance. statische elektriciteit en elecro-lossing immuniteits van het de test12.surge effect van de test11.radiofrequency elektromagnetisch veld uitgestraalde immuniteit de immuniteitstest 13. de test van de het magnetische veldimmuniteit van de machtsfrequentie. 14. De aangrenzende 15.short-kring van de interferentietest weerstaat effecttest 16. brandgevaartest 17. test 18. test 19 van de machtsconsumptie van de beschermingsrang. het grijpen sterktetest van greepstructuur.

Contactgegevens
Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD

Fax: 86-10-63330700

Direct Stuur uw aanvraag naar ons