De eerlijkheid is Fundamenteel, is de Cliënten De Eerste.

 

Strikte Kwaliteitscontrole, Ernstige de Dienstlevering.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenDe Indicator van de aardefout

De verbindende Indicator van de Aardefout voor de Lucht Bewegende Tijden van de Lijn Rode Vlag Geen Grens

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD certificaten
China Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD certificaten
De super vriendschappelijke dienst, de hoge de Foutenindicator van de Machtslijn - kwaliteit zoals verwacht en zeer economie en milieubescherming.

—— Bruce

Dit is de eerste keer ik Ondergrondse de Indicatorzaken van de Kabelfout, nadat ik ontving, het ben goed het werk doe. en nu wil ik tot meer opdracht geven.

—— Joseph

De verbindende Indicator van de Aardefout voor de Lucht Bewegende Tijden van de Lijn Rode Vlag Geen Grens

Connecting Earth Fault Indicator For Overhead Line Red Flag Moving Times No Limit
Connecting Earth Fault Indicator For Overhead Line Red Flag Moving Times No Limit Connecting Earth Fault Indicator For Overhead Line Red Flag Moving Times No Limit

Grote Afbeelding :  De verbindende Indicator van de Aardefout voor de Lucht Bewegende Tijden van de Lijn Rode Vlag Geen Grens Beste prijs

Productdetails:

Plaats van herkomst: Beijing, China
Merknaam: Tianyihongda
Certificering: type test report
Modelnummer: Tyhd-C6

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1set (3pcs)
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 56*40*34cm, 48 PCs /box, standarad de uitvoerdoos
Levertijd: 3000 reeksen binnen 1 week
Betalingscondities: Western Union, L/C, T/T
Levering vermogen: 3000sets per week
Gedetailleerde productomschrijving
Alarm: rood Functie: Roest en Corrosiebescherming
de aangeaarde netspanning: verminderde 3KV hierboven Rode vlag bewegende tijden: geen grens (zonnepaneelvoeding)
Hoog licht:

de indicator van de aardelekkage

,

ondergronds elektrofoutenmerkteken

de verbindende indicator van de foutenpassage voor luchtlijn (Rode vlag bewegende tijden geen grens)

Dit soort apparaat wordt toegepast op het luchtmachtsdistributienetwerk het automatische systeem van 6KV aan 35KV, wordt gebruikt om de veilige en betrouwbare werkende prestaties door gecentraliseerd te verbeteren controlerend de stroom, de temperatuur en de foutenvoorwaarde op het machtsdistributiekanaal.

Het ontdekken van principe:

Kort:sluitenprincipe:

wanneer phase-to-phase kort:sluiten gebeurt, is het gelijkwaardig aan direct verbonden tussen macht twee, zal er zeer het grote huidige vloeien door de terugkeerkring van hulpkantoor zijn en het foutenpunt, tussentijd, zal het materiaal van de relaisbescherming in het hulpkantoor op bescherming volgens de goed-plaatst regels beginnen, die de lijnen zullen maken uitschakelen. Zo er zijn 4 voorwaarden om de kort:sluitenfout te beoordelen zoals volgend:

1) er is elektriciteit in lijn

2) een plotselinge veranderings grote stroom is boven een bepaalde waarde (deze waarde kan door daadwerkelijke voorwaarde worden geplaatst na het verlaten van fabriek)

3) De grote huidige duurtijd is niet meer dan 3 seconden 0.02s≤△T≤3s, is △T duur van plotselinge veranderingsstroom.

4)  de lijn zal in de staat van macht weg in 3 seconden zijn.

Wanneer het aan alle vier voorwaarden hierboven voldoet, kunnen de indicatoren oordelen het kort:sluiten in deze lijn gebeurde en verzenden de fouteninformatie naar centrale post.

Leef installeren voor Overdraagbare FCI:

Open het pakket, hebben elke FCI en DTU zijn eigen serienummer, zijn geïnstalleerd op verschillende plaatsen. Gelieve te installeren volgens deze instructie zoals volgend:

Maak steun op de hete stok door gezamenlijke bout bevestigen, wordt elke zijspeld in beide partijen naar buiten gesleept, die het schot automatisch in beide kantenpop-upitem maken. Gebruik handen schroeven de dommekracht en maken strak de dommekracht tot de bar onder de plint, ervoor zorgen de plint vast op de hoogste positie.

De verbindende Indicator van de Aardefout voor de Lucht Bewegende Tijden van de Lijn Rode Vlag Geen Grens 0

Hef de samengeperste lente door handen op, duw het in de richting van pijlpunt in de groef van plastic granaatscherf. Haak omhoog een andere samengeperste lente vast binnen

de overkant op dezelfde manier.

De lift omhoog de steun die samen met de indicator is, verhoogt het naar de luchtlijn, na de samengeperste lente knippend de lijnen, weghaalt de hete stok met de steun, dan is de installatie gebeëindigd.

Bericht: belemmer strikt personen van het zitten onder de indicatoren tijdens het te verwonden niet installatieproces zo zo.

Speciaal Bericht: gelieve te maken goede verslagen want plaats en indicatorcodes installeer.

DTU: geïnstalleerd op pool nadert hetzelfde met FCI of FCI, direct vast door de hoepel, 100m vanaf hoogstens FCI.

DTU is hoofdzakelijk een zonnecontroledoos. Het open pakket, elke zonnecontroledoos heeft verschillende code, installeert als volgende instructies:

Open DTU, dan open de machtsschakelaar, de vermogenssturingsindicator, zullen de zonnepaneelindicator en de ladingsindicator opvlammend zijn, wat DTU in een normale staat, dichte DTU is betekent en het sluit. Stijg de schroeven op die aan de houder van zonnepaneel worden verbonden en bevestig het zonnepaneel.

De verbindende Indicator van de Aardefout voor de Lucht Bewegende Tijden van de Lijn Rode Vlag Geen Grens 1

Neem onderaan de schroefnoot van schroefstaaf op hoepel, installeer strak de hoepel op pool, verbind Gegevens Eindeenheid door schroefstaaf en hoepel die vrij roterend kunnen zijn op pool, de Gegevens Eindeenheid aan zuiden door het westenrichting van 10 graden draaien, (de omwentelingshoek wordt toegestaan aan de afleiding van schroef ±10°.then strak de hoepel en DTU. Zorg goed vast ervoor.

Bericht:

1. Geen personen zouden zich onder het apparaat voor vrees voor verwond moeten bevinden.

2.make de goede verslagen van DTU coderen en zijn geïnstalleerde plaats.

Er is typeonderzoekrapport voor het, testpunten zoals volgend:

 

 

 

 

Typeonderzoekpunten

 

1. verschijning en structuur 2.function 3. elektro de temperatuurprestaties 5. de dalingstest op hoge temperatuur 9. het elektroapparatenleven 10 van apparatenprestaties 4.low van 8.incline van de prestaties6.alternating temperatuur humidity7.vibrationendurance. statische elektriciteit en elecro-lossing immuniteits van het de test12.surge effect van de test11.radiofrequency elektromagnetisch veld uitgestraalde immuniteit de immuniteitstest 13. de test van de het magnetische veldimmuniteit van de machtsfrequentie. 14. De aangrenzende 15.short-kring van de interferentietest weerstaat effecttest 16. brandgevaartest 17. test 18. test 19 van de machtsconsumptie van de beschermingsrang. het grijpen sterktetest van greepstructuur.

 

Contactgegevens
Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD

Fax: 86-10-63330700

Direct Stuur uw aanvraag naar ons