De eerlijkheid is Fundamenteel, is de Cliënten De Eerste.

 

Strikte Kwaliteitscontrole, Ernstige de Dienstlevering.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productende terminal van de machtsdistributie

De Terminal van de de Machtsdistributie van de foutenopsporing voor het Overbrengen van Gemeten Gegevens

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD certificaten
China Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD certificaten
De super vriendschappelijke dienst, de hoge de Foutenindicator van de Machtslijn - kwaliteit zoals verwacht en zeer economie en milieubescherming.

—— Bruce

Dit is de eerste keer ik Ondergrondse de Indicatorzaken van de Kabelfout, nadat ik ontving, het ben goed het werk doe. en nu wil ik tot meer opdracht geven.

—— Joseph

De Terminal van de de Machtsdistributie van de foutenopsporing voor het Overbrengen van Gemeten Gegevens

Fault Detection Power Distribution Terminal For Transmitting Measured Data
Fault Detection Power Distribution Terminal For Transmitting Measured Data Fault Detection Power Distribution Terminal For Transmitting Measured Data

Grote Afbeelding :  De Terminal van de de Machtsdistributie van de foutenopsporing voor het Overbrengen van Gemeten Gegevens Beste prijs

Productdetails:

Plaats van herkomst: Beijing, China
Merknaam: Tianyihongda
Certificering: type test report
Modelnummer: Tyhd-FTU22

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1set (3pcs)
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: standaard export pakket
Levertijd: binnen 3-5 werkdagen
Betalingscondities: L / C, T / T, Western Union
Levering vermogen: 1000 sets per maand
Gedetailleerde productomschrijving
Schommelingsvertraging: 0-50000MS; Toevloed huidige bescherming Systeemwachtwoord: 1-65535; Het standaardwachtwoord: 12345
IEC101 adres: 1-65535 Protocoltype: OFF/101P. /101U. /104/GSM/modbus
Druk het plaatsen: 0.0-380.0V; 60% van de nominale spanning
Hoog licht:

afstandsbedieningterminal

,

dsp digitaal signaalbewerker

van de de automatiseringsvoeder van de machtsdistributie verschuift de eindeenheid die en en gemeten gegevens van c overbrengen controleren ontdekken

 

Dit is een nieuw die HV-apparaat van de schakelaarcontrole met zowel de ingevoerde DSP-spaanders van de hoge snelheidsbemonstering als de krachtige WAPENspaanders wordt uitgerust, en kan de controle op de schakelaar snel en stabiel beëindigen. Het schept etc. van dergelijke functies op zoals de bescherming, het meten, het controleren, controle, mededeling, afstandsbediening en niveau van de eigenschappen elimineren het hoge integratie, de flexibele configuratie en de gebruikersvriendelijke die interface, wijd op de de voedingsystemen van het stralende en ringsnetwerk wordt toegepast om de systemen te helpen voorbijgaande en permanente lijnfouten identificeren, het effect automatisch van voorbijgaande lijnfouten, isoleren de permanente foutensegmenten om verlengde stroomuitval op groot gebied te vermijden, en krijgen automatisch de voeding op foutloze gebieden terug, om de automatisering van machtsdistributienetwerk op een economische en praktische manier te realiseren.
Luchtdruk: 66kPa~108kPa.
Werkend milieu: geen explosieve en brandbare materialen, geen lucht of geleidend stof die de isolatie zullen beschadigen en metaalcorrosie, geen ernstige vorm en geen strenge trillingsbronnen, met maatregelen zullen veroorzaken om tegen regen, sneeuw, wind, zand, stof en statische elektriciteit te verdedigen. Het product is uitgerust met rs-232/485 (standaardconfiguratie: Rs-232) communicatie interface om de getelegrafeerde afstandsbediening, draadloze afstandsbediening, optische vezelafstandsbediening, dragerafstandsbediening en andere soorten afstandsbediening door de steun van aanverwante apparatuur te vervullen. Het verre signaleren, het verre meten, de afstandsbediening en het verre regelen kunnen door lokale communicatie havens worden uitgevoerd. Communicatie wijzen: GSM SMS, PDA-draadloze communicatie, het draadloze netwerk van GPRS, optische vezelmededeling, Ethernet, dragermededeling door machtsbreedband, enz.
 Communicatie protocollen: Diverse protocollen worden gesteund en kunnen zonodig worden aangepast. De basisconfiguratie steunt 101 evenwichtig protocol, 101 uit zijn evenwicht gebracht protocol, protocol 104, van DNP3.0 en Modbus-communicatie protocol (standaardconfiguratie: 101 brachten protocol in evenwicht).
Het verre controlemechanisme van dit apparaat keurt de codagewijze van 1 tot 1 (d.w.z. zijn de code van zender en dat van ontvanger hetzelfde, dat als unieke code alvorens de fabriek wordt geplaatst) goed te verlaten. Het openen en het sluiten kunnen slechts na het openen worden in werking gesteld. Na het beëindigen van de verrichting, zal het apparaat in de veilige modus met veelvoudige bescherming met inbegrip van gesloten verre verrichting, binnengaan om misoperation of valse verrichting te vermijden. De efficiënte afstand van ver controlemechanisme is niet meer dan 30 meters. De gedetailleerde verrichting van het verre controlemechanisme is als volgt:
Als het apparaat wordt geopend, zijn de stappen voor het sluiten van het apparaat: druk de „Unlock“ knoop op het verre controlemechanisme om het apparaat te openen en dan de „Dichte“ knoop op het verre controlemechanisme te drukken om het apparaat te sluiten.
Als het apparaat dicht is, zijn de stappen voor het openen van het apparaat: druk de „Unlock“ knoop op het verre controlemechanisme om het apparaat te openen en dan de „Open“ knoop op het verre controlemechanisme te drukken om het apparaat te openen.

Bedraag ladingscapaciteit binnen de grens van de gebruiker (KVA) <1250> 1250-2500 2500-4000 4000-5600 >5600
Vaste waarde (a) 120 240 360 480 600

Voor het systeem waarin het neutrale punt door lage weerstand wordt aangeaard, wordt het geadviseerd om 600A als vaste waarde voor phase-to-phase bescherming te verkiezen om de aanvang van de phase-to-phase bescherming te verhinderen wanneer er een het aanaarden fout is. De vaste waarde voor snelle onderbreking is over het algemeen 3-7 keer van te sterke intensiteit vaste waarde, die aan de daadwerkelijke lijn onderworpen is.
Nota: Dit deel is over de vaste waarden van te sterke intensiteitbescherming en het aanaarden bescherming. Gelieve te slaan dit deel over als er geen vaste waarde voor bescherming, b.v. de zuivere methode van de voltagebescherming is.

Lijst voor Selectie van Vaste Waarden voor nul-Opeenvolging Beschermingsstroom

Lengte van kabel bij schakelaarlading zij(m)   50 100 150 200 250 300 350 400 450
Lengte van luchtlijn bij schakelaarlading zij(m) <1000> <4000>                
Vaste waarde (a) 0,2 0,4 0,6 0,8 1.0 1.2 1.4 1.6 1.8 2.0
Lengte van kabel bij schakelaarlading zij(m) 480 500 550 600 650 700 750 800 850 900
Vaste waarde (a) 2.2 2.4 2.6 2.8 3.0 3.2 3.4 3.6 3.8 4.0

Berekeningsformule voor vaste waarden: Vaste waarde van huidige =1.5×3× (S1×L1+S2×L2)

L1 is de totale lengte van luchtlijn aan de ladingskant van de grensschakelaar. S1 is de empirische waarde van capacitieve stroom van luchtlijn per km per fase. De geadviseerde waarde is 0.02A/km.

L2 is de totale lengte van kabel aan de ladingskant van de grensschakelaar. S2 is de empirische waarde van capacitieve stroom van kabel per km per fase. De geadviseerde waarde is 1A/km.

Selectie van Vaste Waarden voor nul-Opeenvolging Beschermingsvertraging

Kies 1S wanneer het neutrale punt niet wordt aangeaard of door de rol van de boogafschaffing aangeaard. Kies OS of verminder wanneer het neutrale punt door lage weerstand wordt aangeaard.

De berekening van vaste waarden voor nul-opeenvolging beschermingsstroom hangt slechts van de directe aardecapacitieve weerstand af van kabel of luchtlijn aan de kant van de schakelaarlading. De lijst is hierboven de resultaten van benaderend die bedrag met veiligheidsfactor worden vermenigvuldigd. De gebruikers kunnen persoonlijk volgens de daadwerkelijke voorwaarde van de lijn aan de kant van de schakelaarlading berekenen. Als er zowel kabel als luchtlijn aan de kant van de schakelaarlading zijn, voeg samen hun directe aardecapacitieve weerstand toe. De veiligheidsfactor zal tussen 1.5~3 (men adviseert dat een grotere veiligheidsfactor zal worden gekozen wanneer de vaste waarde vrij klein is, terwijl kleinere zal worden gekozen wanneer de vaste waarde. vrij groot is) worden gekozen

Lijst voor Selectie van Vaste Waarden voor Phase-to-Phase Beschermingsstroom

Totale ladingscapaciteit binnen de grens van de gebruiker (KVA) <1250> 1250-2500 2500-4000 4000-5600 >5600
Vaste waarde (a) 120 240 360 480 600

Voor het systeem waarin het neutrale punt door lage weerstand wordt aangeaard, wordt het geadviseerd om 600A als vaste waarde voor phase-to-phase bescherming te verkiezen om de aanvang van de phase-to-phase bescherming te verhinderen wanneer er een het aanaarden fout is. De vaste waarde voor snelle onderbreking is over het algemeen 3-7 keer van te sterke intensiteit vaste waarde, die aan de daadwerkelijke lijn onderworpen is.

Nota: Dit deel is over de vaste waarden van te sterke intensiteitbescherming en het aanaarden bescherming. Gelieve te slaan dit deel over als er geen vaste waarde voor bescherming, b.v. de zuivere methode van de voltagebescherming is.

De Terminal van de de Machtsdistributie van de foutenopsporing voor het Overbrengen van Gemeten Gegevens 0

 

Contactgegevens
Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD

Fax: 86-10-63330700

Direct Stuur uw aanvraag naar ons