De eerlijkheid is Fundamenteel, is de Cliënten De Eerste.

 

Strikte Kwaliteitscontrole, Ernstige de Dienstlevering.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productende terminal van de machtsdistributie

Sterke de Distributieterminal van de Stabiliteitsmacht voor Luchtlijn Nul Opeenvolging het Opnieuw sluiten

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD certificaten
China Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD certificaten
De super vriendschappelijke dienst, de hoge de Foutenindicator van de Machtslijn - kwaliteit zoals verwacht en zeer economie en milieubescherming.

—— Bruce

Dit is de eerste keer ik Ondergrondse de Indicatorzaken van de Kabelfout, nadat ik ontving, het ben goed het werk doe. en nu wil ik tot meer opdracht geven.

—— Joseph

Sterke de Distributieterminal van de Stabiliteitsmacht voor Luchtlijn Nul Opeenvolging het Opnieuw sluiten

Strong Stability Power Distribution Terminal For Overhead Line Zero Sequence Reclosing
Strong Stability Power Distribution Terminal For Overhead Line Zero Sequence Reclosing Strong Stability Power Distribution Terminal For Overhead Line Zero Sequence Reclosing

Grote Afbeelding :  Sterke de Distributieterminal van de Stabiliteitsmacht voor Luchtlijn Nul Opeenvolging het Opnieuw sluiten Beste prijs

Productdetails:

Plaats van herkomst: Beijing, China
Merknaam: Tianyihongda
Certificering: type test report
Modelnummer: Tyhd-FTU6

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1set (3pcs)
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: standaard export pakket
Levertijd: binnen 3-5 werkdagen
Betalingscondities: L / C, T / T, Western Union
Levering vermogen: 1000 sets per maand
Gedetailleerde productomschrijving
3I>Curve selecteer: 0-5; 0: VAN 1: drie sectie van drie-sectie bescherming 2: CEI-SI 3: CEI LTI 4: CEI EI 3I> ampère: 0.010-10*In; Het plaatsen van de drie sectie van drie-sectie bescherming
3I> tijd: 0.00-600.00S; Tijdvertraging voor de uitvoer O->I omschakeling: ON/OFF; Ga of uitgang van nul-opeenvolging het opnieuw sluiten functie binnen, zoals binnengaan, WEG
Open tijd: de Uitsluitingsopeningstijd van 0.10-600.00S O->I
Hoog licht:

De Eenheid van de voeder Verre Terminal

,

dsp digitaal signaalbewerker

Lengte van kabel bij schakelaarlading zij(m)   50 100 150 200 250 300 350 400 450
Lengte van luchtlijn bij schakelaarlading zij(m) <1000> <4000>                
Vaste waarde (a) 0,2 0,4 0,6 0,8 1.0 1.2 1.4 1.6 1.8 2.0
Lengte van kabel bij schakelaarlading zij(m) 480 500 550 600 650 700 750 800 850 900
Vaste waarde (a) 2.2 2.4 2.6 2.8 3.0 3.2 3.4 3.6 3.8 4.0

Berekeningsformule voor vaste waarden: Vaste waarde van huidige =1.5×3× (S1×L1+S2×L2)

L1 is de totale lengte van luchtlijn aan de ladingskant van de grensschakelaar. S1 is de empirische waarde van capacitieve stroom van luchtlijn per km per fase. De geadviseerde waarde is 0.02A/km.

L2 is de totale lengte van kabel aan de ladingskant van de grensschakelaar. S2 is de empirische waarde van capacitieve stroom van kabel per km per fase. De geadviseerde waarde is 1A/km.

Kies 1S wanneer het neutrale punt niet wordt aangeaard of door de rol van de boogafschaffing aangeaard. Kies OS of verminder wanneer het neutrale punt door lage weerstand wordt aangeaard.

De berekening van vaste waarden voor nul-opeenvolging beschermingsstroom hangt slechts van de directe aardecapacitieve weerstand af van kabel of luchtlijn aan de kant van de schakelaarlading. De lijst is hierboven de resultaten van benaderend die bedrag met veiligheidsfactor worden vermenigvuldigd. De gebruikers kunnen persoonlijk volgens de daadwerkelijke voorwaarde van de lijn aan de kant van de schakelaarlading berekenen. Als er zowel kabel als luchtlijn aan de kant van de schakelaarlading zijn, voeg samen hun directe aardecapacitieve weerstand toe. De veiligheidsfactor zal tussen 1.5~3 (men adviseert dat een grotere veiligheidsfactor zal worden gekozen wanneer de vaste waarde vrij klein is, terwijl kleinere zal worden gekozen wanneer de vaste waarde. vrij groot is) worden gekozen

Ga Hoofdmenu in

Wanneer het systeem nutteloos is, druk „WEERGEVEN“ om het belangrijkste menu in te gaan

Na het ingaan van het belangrijkste menu, druk „ESC“ aan uitgang aan nutteloze status.

Omschakeling van Menuinhoud

Na het ingaan van het belangrijkste menu, druk „ENT“ om de inhoud te selecteren, te drukken „Sterke de Distributieterminal van de Stabiliteitsmacht voor Luchtlijn Nul Opeenvolging het Opnieuw sluiten 0“ of „Sterke de Distributieterminal van de Stabiliteitsmacht voor Luchtlijn Nul Opeenvolging het Opnieuw sluiten 1“ om de inhoud te schakelen, en „WEERGEVEN“ te drukken om overeenkomstig menu in te gaan.

Druk „ESC“ aan uitgang aan nutteloze status.

Het wijzigen van Vaste Waarde

Na het ingaan van vaste waardeinterface, druk „ENT“ om het vaste waardepunt te bevestigen en opnieuw te drukken „ENT“ om de wijziging van vaste waarde te bevestigen. Druk aantalknopen „0“ aan „9“ om de vaste waardeparameters in te voeren. Druk „Sterke de Distributieterminal van de Stabiliteitsmacht voor Luchtlijn Nul Opeenvolging het Opnieuw sluiten 2“ of „Sterke de Distributieterminal van de Stabiliteitsmacht voor Luchtlijn Nul Opeenvolging het Opnieuw sluiten 3“ om de gegevenspositie te veranderen en te drukken „PLAATSEN“ om de vaste waarde (de Pers „ESC zal“ om de wijziging en de vaste waarde na wijziging op te geven niet gered worden) te bewaren.

Na het ingaan van vaste waardeinterface, druk „Sterke de Distributieterminal van de Stabiliteitsmacht voor Luchtlijn Nul Opeenvolging het Opnieuw sluiten 4“ of „Sterke de Distributieterminal van de Stabiliteitsmacht voor Luchtlijn Nul Opeenvolging het Opnieuw sluiten 5“ om de vaste waardeinterfaces te schakelen.

Na het ingaan van vaste waardeinterface, druk „ESC“ aan uitgang aan het belangrijkste menu.

Contactgegevens
Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD

Fax: 86-10-63330700

Direct Stuur uw aanvraag naar ons