De eerlijkheid is Fundamenteel, is de Cliënten De Eerste.

 

Strikte Kwaliteitscontrole, Ernstige de Dienstlevering.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productende terminal van de machtsdistributie

De vochtige Eenheid van de Bewijs Verre Telemetrie, HV-Elektrische de Voedereenheid van het Schakelaarcontrolemechanisme

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD certificaten
China Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD certificaten
De super vriendschappelijke dienst, de hoge de Foutenindicator van de Machtslijn - kwaliteit zoals verwacht en zeer economie en milieubescherming.

—— Bruce

Dit is de eerste keer ik Ondergrondse de Indicatorzaken van de Kabelfout, nadat ik ontving, het ben goed het werk doe. en nu wil ik tot meer opdracht geven.

—— Joseph

De vochtige Eenheid van de Bewijs Verre Telemetrie, HV-Elektrische de Voedereenheid van het Schakelaarcontrolemechanisme

Damp Proof Remote Telemetry Unit , HV Switch Controller Electric Feeder Unit
Damp Proof Remote Telemetry Unit , HV Switch Controller Electric Feeder Unit Damp Proof Remote Telemetry Unit , HV Switch Controller Electric Feeder Unit

Grote Afbeelding :  De vochtige Eenheid van de Bewijs Verre Telemetrie, HV-Elektrische de Voedereenheid van het Schakelaarcontrolemechanisme Beste prijs

Productdetails:

Plaats van herkomst: Beijing, China
Merknaam: Tianyihongda
Certificering: type test report
Modelnummer: Tyhd-FTU8

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1set (3pcs)
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: standaard export pakket
Levertijd: binnen 3-5 werkdagen
Betalingscondities: L / C, T / T, Western Union
Levering vermogen: 1000 sets per maand
Gedetailleerde productomschrijving
rrentLatching Cu: 0.010-10*In; Beginnende Waarde voor groot-Huidige klink-Omhooggaande Bescherming O->I omschakeling: ON/OFF; Ga of uitgang van nul-opeenvolging het opnieuw sluiten functie binnen, zoals binnengaan, WEG
O->I1 tijd: 0.30-600.00S interval van het enkelschots opnieuw sluiten O->I uitsluiting: 0-2 0: VAN 1: Na versnelling 2: Versnel
Uitsluitingsvertraging: 0.00-600.00S postversnellingstijd IN>Ampomschakeling: 0-2 0: VAN, 1Alarm, 2: Overhalen
Hoog licht:

De Eenheid van de voeder Verre Terminal

,

dsp digitaal signaalbewerker

het nieuwe die HV-met brede waaier van aanpassing wordt uitgerust en vochtbestendige apparaat van de schakelaarcontrole

 

Het geval van dit apparaat is roestvrij staal met bespoten poeder. Het is mooi en heeft voldoende starheid en uitstekende antiroestprestaties. Het volgende beeld is de algemene structuur en de lay-out van het apparaat.

herstelling voor Installatie

Omdat de de installatiestandpunten en methodes verschillend zijn, zullen de gebruikers zelf de installatiemontage voor installatie volgens de grootte van het opzetten van gaten en de installatiemethodes voorbereiden.

Nota: Gelieve te verwijzen naar de installatiedimensie tekening in bijlage aan dit handboek voor de gedetailleerde grootte van het opzetten van gaten en installatiemethodes.

Het bevestigen van Hogere Staaf

De buitendeur het apparaat zal worden gesloten terwijl het bevestigen van de hogere staaf. Zorg ervoor om het geval effect en botsing van externe krachten te verhinderen. De installatie zal veilig en betrouwbaar zijn.

n: ‚ja‘; doopvont-familie: ‚Times New Roman‘; tekengrootte: 10.5000pt; mso-doopvont-kerning: 1.0000pt; “ >

Nota: Gelieve te verwijzen naar de installatiedimensie tekening in bijlage aan dit handboek voor de gedetailleerde grootte van het opzetten van gaten en installatiemethodes.

Het apparaat heeft krachtige integratie en uitbreidingscapaciteiten. Het niet alleen voldoet aan de functionele vereisten van de huidige distributienetwerkautomatisering, maar ook verstrekt voldoende uitbreidingsruimte voor verdere verbetering en bevordering. Het schept van de volgende eigenschappen op:

Betrouwbare en Stabiele Verrichting

Het apparaat erft rijke R&D en onsite de verrichtingservaring van ons bedrijf in de apparaten van de relaisbescherming, het meten en controleapparaten, communicatie apparaten en distributienetwerkautomatisering. Vele relevante aspecten worden in acht genomen en diverse technische methodes worden goedgekeurd. De vreselijke exploitatievoorwaarden voor het apparaat worden volledig in acht genomen in het ontwerp. Het apparaat kenmerkt uitstekende elektromagnetische compatibiliteit, lage machtsconsumptie en een brede waaier van werkende temperatuur. Het is schokbestendig, vochtbestendig, bliksem-bewijs en van grote betrouwbaarheid en stabiliteit

Adequate en Praktische Functies

Het schept van alle die functies op voor de huidige relaisbescherming worden vereist en kan on/off combinatie volgens de praktische vereisten uitvoeren. Het kan de „vier-verre“ (het verre signaleren, het verre meten, afstandsbediening en het verre regelen) functies vervullen door de lokale seriële poorten en de verre communicatie functie realiseren door verschillende facultatieve communicatie wijzen.

Gemakkelijk zich uit te breiden

De hardware en softwareplatforms van het apparaat worden ontworpen met de verenigde interface en uitbreidingsmarge worden uitgerust om toekomstige uitbreiding en technologie bevordering te vergemakkelijken om een langere levensduur van het apparaat te waarborgen.

Gemakkelijk aan Onderhoud

Het kan zelfdiagnose en zelf-terugwinning maken aangezien het met niet-vluchtig geheugen uitgerust is met hoge capaciteit dat kan een gedetailleerd historisch verslag bijhouden en gegevens geen verlies zelfs onder stroomuitval zal veroorzaken. Zijn interface is uiterst gebruikersvriendelijk aangezien het LCD vertoningsinterface goedkeurt waar de informatie in multi-layer menu's in Chinees wordt getoond.

Datumopslag

Het is uitgerust met niet-vluchtig geheugen met hoge capaciteit dat gegevens geen verlies zelfs onder stroomuitval zal veroorzaken en een gedetailleerd historisch verslag kan bijhouden.

Luchtdruk: 66kPa~108kPa.

Werkend milieu: geen explosieve en brandbare materialen, geen lucht of geleidend stof die de isolatie zullen beschadigen en metaalcorrosie, geen ernstige vorm en geen strenge trillingsbronnen, met maatregelen zullen veroorzaken om tegen regen, sneeuw, wind, zand, stof en statische elektriciteit te verdedigen.

De vochtige Eenheid van de Bewijs Verre Telemetrie, HV-Elektrische de Voedereenheid van het Schakelaarcontrolemechanisme 0

Afgelegen het meten gebied: Het is bij het recht van de belangrijkste interface, die op de verre metende momenteel verzamelde gegevens wijzen. De lijst voor verre metende symbolen is als volgt:

Symbool Het vertegenwoordigen van het verre signaleren Symbool Het vertegenwoordigen van het verre signaleren Symbool Het vertegenwoordigen van het verre signaleren Symbool Het vertegenwoordigen van het verre signaleren
Ia Stroom van Fase A RE Voltage van Fase A I Huidig    
Ib Stroom van Fase B Ub Voltage van Fase B H Frequentie    
Ic Stroom van Fase C Uc Voltage van Fase C P Actief    

 

 

Contactgegevens
Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD

Fax: 86-10-63330700

Direct Stuur uw aanvraag naar ons