De eerlijkheid is Fundamenteel, is de Cliënten De Eerste.

 

Strikte Kwaliteitscontrole, Ernstige de Dienstlevering.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenHet Knipsel van de opgevenzekering

12KV het Knipsel Wirelessly van de opgevenzekering door GPRS, Pool zette Zekeringsknipsel met de Lezingssysteem van de Smart Remotemeter op

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD certificaten
China Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD certificaten
De super vriendschappelijke dienst, de hoge de Foutenindicator van de Machtslijn - kwaliteit zoals verwacht en zeer economie en milieubescherming.

—— Bruce

Dit is de eerste keer ik Ondergrondse de Indicatorzaken van de Kabelfout, nadat ik ontving, het ben goed het werk doe. en nu wil ik tot meer opdracht geven.

—— Joseph

12KV het Knipsel Wirelessly van de opgevenzekering door GPRS, Pool zette Zekeringsknipsel met de Lezingssysteem van de Smart Remotemeter op

12KV Dropout Fuse Cutout Wirelessly By GPRS , Pole Mounted Fuse Cutout With Smart Remote Meter Reading System
12KV Dropout Fuse Cutout Wirelessly By GPRS , Pole Mounted Fuse Cutout With Smart Remote Meter Reading System 12KV Dropout Fuse Cutout Wirelessly By GPRS , Pole Mounted Fuse Cutout With Smart Remote Meter Reading System

Grote Afbeelding :  12KV het Knipsel Wirelessly van de opgevenzekering door GPRS, Pool zette Zekeringsknipsel met de Lezingssysteem van de Smart Remotemeter op Beste prijs

Productdetails:

Plaats van herkomst: Beijing, China
Merknaam: Tianyihongda
Certificering: type test report
Modelnummer: Tyhd-fco-AI5

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1set
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 56*40*34cm, 48 PCs /box, standarad de uitvoerdoos
Levertijd: 3000 reeksen binnen 1 week
Betalingscondities: Western Union, L/C, T/T
Levering vermogen: 3000sets per week
Gedetailleerde productomschrijving
Nominaal Voltage: 12KV Nominale stroom: 100A-200A
Nominale frequentie: 50HZ De machtsfrequentie weerstaat voltage: 42KV
De natte machtsfrequentie weerstaat voltage: 32K aan aarde, 35kV voor breuk
Hoog licht:

Het Knipsel van de hoogspanningszekering

,

het knipsel van de ladingsonderbreking

12KV opgevenzekering verwijderde die schakelaar wirelessly door GPRS met het slimme verre systeem van de meterlezing wordt gecontroleerd

 

Dit soort opgevenzekering verwijderde schakelaar wordt ontworpen om ver worden gecontroleerd, kunnen de exploitanten verre controlemechanisme of ERP Systerm gebruiken om in terminal te werken.

 

 De „intelligente verwijderde Opgevenzekering“ is een eerste uitvinding van product in China. Het vult de lege status in binnenlandse die en ovserseasmarkt op aan het gebied van de opgevenzekering en kreeg het octrooicertificaat door China wordt uitgegeven het nationale octrooibureau.the product wordt getest en door „van de de Productenkwaliteit van China de Nationale Elektrosupervisie gekwalificeerd en het Inspectiecentrum“, toegekend eer van „het beroemde merk van China“, „de nationale uitstekende kwaliteit van China van producten & krediet Gewaarborgd die merk“ „eerlijst van producten Eerste de keusproducten door van het nationale kwaliteitscontrolecentrum“ worden uitgegeven „tevreden voor de nationale op de markt brengende gebruikers“ enz., wordt ons bedrijf ook toegekend als belangrijke de ontwikkelingseenheid van China van middelgroot-Licht de waarborgcentrum van de productenkwaliteit.

 Er zijn twee soorten Opgevenzekering, is één het Opgevenzekering over lange afstand van de Handverrichting en andere is de Zekering van het Afstandsbedieningopgeven.

 het Opgevenzekering over lange afstand van de Handverrichting:

 Het kan binnen 20 meters in plaats .operation worden in werking gesteld is veilig, gemakkelijk en convinient, als slechts de knoop ter beschikking op het verre controlemechanisme druk, inschakel en uitschakel zal worden gerealiseerd. Wanneer de zekering wordt overbelast en gesmolten, zal de smeltende pijp alleen dalen en zal een duidelijke breuk vormen

12KV het Knipsel Wirelessly van de opgevenzekering door GPRS, Pool zette Zekeringsknipsel met de Lezingssysteem van de Smart Remotemeter op 0

 De Zekering van het afstandsbedieningopgeven:

Het controleert ver mechanische hand om schakelaar-op-weg te maken, kan met het slimme verre systeem van de meterlezing worden uitgerust om vooruitbetaling te realiseren. Het wordt ontworpen met een verrichtingscontrolemechanisme met een GPRS-aanwinstenterminal, brengt de computer in controlecentrum het bevelsignaal aan GPRS-aanwinstenterminal door over ERP systeem, zal het verrichtingscontrolemechanisme mechanische hand om schakelaar-op-weg volgens bevelsignaal van GPRS-aanwinstenterminal controleren te maken en lange afstand schakelaar-op-van automatisch te realiseren.

12KV het Knipsel Wirelessly van de opgevenzekering door GPRS, Pool zette Zekeringsknipsel met de Lezingssysteem van de Smart Remotemeter op 1

Eigenschappen:

Acht hoogtepunteigenschappen met het Opgevenzekering over lange afstand van de Handverrichting en de Zekering van het Afstandsbedieningopgeven:

1. Safety.realize nul-aanraking tussen exploitant en hoge drukmaterialen.

2.Intelligent.use verre controlemechanisme of ERP Systerm om in terminal te werken.

de 3.innovative.three-fase kan in één keer worden uitgeschakeld, het een boog vormen gevaar oplossen wanneer uitschakel, is eerste succesvolle uitvinding in China.

4. betrouwbaarheid. Zonder beïnvloed door of, de verrichting van 24 uur gemakkelijk realiseer.

5. preposition. Whentransformer en machts het distributiesysteem staat in risico te zijn op het punt, kan uitschakelen ver voor tijd worden in werking gesteld om een groot gebied van elektrofaciliteit te vermijden die destroied zijn.

6. Gemakkelijke verrichting. Vermijd om in de lagere lucht te werken, de arbeid strenth en verrichtingsmoeilijkheid en het slachtoffertarief maximaal te verlagen.

7. Anti-diefstal. Er is het gebruikscontrolemechanisme over lange afstand van het hulpkantoor anti-diefstal zelf-slot function.when of de afstandsbediening om in te schakelen, drie fasen smelten zal zelf automatisch gesloten, zal de diefstal geen manier hebben om hoge volatage af te breken het hulpkantoor verbindt, zodat loste het het probleem om hulpkantoor op voorstad, coutryside en berggebied op te stelen. Welke effectief elektrofaciliteitenveiligheid beschermen, nationale bezits safty en normale voeding.

8. Convinient. Werk schakelaar-op-weg gemakkelijk en convinient, schakel is geen afwijking in, uitschakelen is flexibeler, is de daling zonder hindernis, is de contactterminal niet gemakkelijk te beschadigen, is het contact van de machtsgeleiding stabieler.

Nominaal voltage 12kV
Nominale stroom 100A-200A
Nominale Frequentie 50Hz
De machtsfrequentie weerstaat voltage 42kV
De natte Machtsfrequentie weerstaat voltage 32K aan aarde, 35kV voor breuk
Brekende Stroom 8kA
de impuls weerstaat voltage 70K aan aarde, v85kV voor breuk
Controleafstand (controle door radio) 20m
Afstandsbedieningafstand (afstandsbediening) dekkingsgebied door GPRS

Er is typeonderzoekrapport voor het, testpunten zoals volgend:

 

 

 

 

Typeonderzoekpunten

 

1. verschijning en structuur 2.function 3. elektro de temperatuurprestaties 5. de dalingstest op hoge temperatuur 9. het elektroapparatenleven 10 van apparatenprestaties 4.low van 8.incline van de prestaties6.alternating temperatuur humidity7.vibrationendurance. statische elektriciteit en elecro-lossing immuniteits van het de test12.surge effect van de test11.radiofrequency elektromagnetisch veld uitgestraalde immuniteit de immuniteitstest 13. de test van de het magnetische veldimmuniteit van de machtsfrequentie. 14. De aangrenzende 15.short-kring van de interferentietest weerstaat effecttest 16. brandgevaartest 17. test 18. test 19 van de machtsconsumptie van de beschermingsrang. het grijpen sterktetest van greepstructuur.

 

 

Contactgegevens
Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD

Fax: 86-10-63330700

Direct Stuur uw aanvraag naar ons