De eerlijkheid is Fundamenteel, is de Cliënten De Eerste.

 

Strikte Kwaliteitscontrole, Ernstige de Dienstlevering.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenHet Knipsel van de opgevenzekering

Knipsel het over lange afstand van de Opgevenzekering, Hand/het Knipsel van de het Porseleinzekering van de Systeemcontrole

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD certificaten
China Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD certificaten
De super vriendschappelijke dienst, de hoge de Foutenindicator van de Machtslijn - kwaliteit zoals verwacht en zeer economie en milieubescherming.

—— Bruce

Dit is de eerste keer ik Ondergrondse de Indicatorzaken van de Kabelfout, nadat ik ontving, het ben goed het werk doe. en nu wil ik tot meer opdracht geven.

—— Joseph

Knipsel het over lange afstand van de Opgevenzekering, Hand/het Knipsel van de het Porseleinzekering van de Systeemcontrole

Long Distance Dropout Fuse Cutout , Hand / System Control Porcelain Fuse Cutout
Long Distance Dropout Fuse Cutout , Hand / System Control Porcelain Fuse Cutout Long Distance Dropout Fuse Cutout , Hand / System Control Porcelain Fuse Cutout

Grote Afbeelding :  Knipsel het over lange afstand van de Opgevenzekering, Hand/het Knipsel van de het Porseleinzekering van de Systeemcontrole Beste prijs

Productdetails:

Plaats van herkomst: China, Beijing
Merknaam: TIANYIHONGDA
Certificering: type test report
Modelnummer: Tyhd-fco-AI8

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: Een set
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: de uitvoer standaardpakket
Levertijd: 3-5 werkdagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, L / C
Levering vermogen: 3000 reeksen om de één maand
Gedetailleerde productomschrijving
toepasselijk voltage: 12KV VERRICHTING: gecontroleerd door mechanische hand of door ERP systeem
Functies: in drie stadia kan in één keer worden uitgeschakeld Controleafstand: 20 m
Afstandsbedieningafstand (afstandsbediening): dekkingsgebied door GPRS
Hoog licht:

Het Knipsel van de hoogspanningszekering

,

de pool zette zekeringsknipsel op

De intelligente Opgevenzekering verwijderde, het beroemde merk van China, lange ditancehand en systeemcontrole

Dit is een soort van de NGO-afstand het Opgevenzekering Handverrichting en de Zekering van het Afstandsbedieningopgeven, moet met verre controlemechanisme of ERP Systerm in terminal werken.

 

Algemene Beschrijving

De „intelligente verwijderde Opgevenzekering“ is een eerste uitvinding van product in China. Het vult de lege status in binnenlandse die en ovserseasmarkt op aan het gebied van de opgevenzekering en kreeg het octrooicertificaat door China wordt uitgegeven het nationale octrooibureau.the product wordt getest en door „van de de Productenkwaliteit van China de Nationale Elektrosupervisie gekwalificeerd en het Inspectiecentrum“, toegekend eer van „het beroemde merk van China“, „de nationale uitstekende kwaliteit van China van producten & krediet Gewaarborgd die merk“ „eerlijst van producten Eerste de keusproducten door van het nationale kwaliteitscontrolecentrum“ worden uitgegeven „tevreden voor de nationale op de markt brengende gebruikers“ enz., wordt ons bedrijf ook toegekend als belangrijke de ontwikkelingseenheid van China van middelgroot-Licht de waarborgcentrum van de productenkwaliteit.

 

er zijn twee soorten Opgevenzekering, is één het Opgevenzekering over lange afstand van de Handverrichting en andere is de Zekering van het Afstandsbedieningopgeven“ hier is twee soorten Opgevenzekering, is één het Opgevenzekering over lange afstand van de Handverrichting en andere is de Zekering van het Afstandsbedieningopgeven“

 

Knipsel het over lange afstand van de Opgevenzekering, Hand/het Knipsel van de het Porseleinzekering van de Systeemcontrole 0

1. Safety.realize nul-aanraking tussen exploitant en hoge drukmaterialen.

2.Intelligent.use verre controlemechanisme of ERP Systerm om in terminal te werken.

de 3.innovative.three-fase kan in één keer worden uitgeschakeld, het een boog vormen gevaar oplossen wanneer uitschakel, is eerste succesvolle uitvinding in China.

4. betrouwbaarheid. Zonder beïnvloed door of, de verrichting van 24 uur gemakkelijk realiseer.

5. preposition. Whentransformer en machts het distributiesysteem staat in risico te zijn op het punt, kan uitschakelen ver voor tijd worden in werking gesteld om een groot gebied van elektrofaciliteit te vermijden die destroied zijn.

6. Gemakkelijke verrichting. Vermijd om in de lagere lucht te werken, de arbeid strenth en verrichtingsmoeilijkheid en het slachtoffertarief maximaal te verlagen.

7. Anti-diefstal. Er is het gebruikscontrolemechanisme over lange afstand van het hulpkantoor anti-diefstal zelf-slot function.when of de afstandsbediening om in te schakelen, drie fasen smelten zal zelf automatisch gesloten, zal de diefstal geen manier hebben om hoge volatage af te breken het hulpkantoor verbindt, zodat loste het het probleem om hulpkantoor op voorstad, coutryside en berggebied op te stelen. Welke effectief elektrofaciliteitenveiligheid beschermen, nationale bezits safty en normale voeding.

8. Convinient. Werk schakelaar-op-weg gemakkelijk en convinient, schakel is geen afwijking in, uitschakelen is flexibeler, is de daling zonder hindernis, is de contactterminal niet gemakkelijk te beschadigen, is het contact van de machtsgeleiding stabieler.

Technische Parameters

Nominaal voltage 12kV
Nominaal voltage 100A-200A
Nominale Frequentie 50Hz
De machtsfrequentie weerstaat voltage 42kV
De natte Machtsfrequentie weerstaat voltage 32K aan aarde, 35kV voor breuk
Brekende Stroom 8kA
de impuls weerstaat voltage 70K aan aarde, v85kV voor breuk
Controleafstand (controle door radio) 20m
Afstandsbedieningafstand (afstandsbediening) dekkingsgebied door GPRS

 

Contactgegevens
Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD

Fax: 86-10-63330700

Direct Stuur uw aanvraag naar ons