De eerlijkheid is Fundamenteel, is de Cliënten De Eerste.

 

Strikte Kwaliteitscontrole, Ernstige de Dienstlevering.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenDe Foutenindicator van de machtslijn

Van de de Eenheidsmacht van de gegevenstransmissie van de de Lijnfout Mededeling van de Indicator de Luchtlijnen rf

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD certificaten
China Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD certificaten
De super vriendschappelijke dienst, de hoge de Foutenindicator van de Machtslijn - kwaliteit zoals verwacht en zeer economie en milieubescherming.

—— Bruce

Dit is de eerste keer ik Ondergrondse de Indicatorzaken van de Kabelfout, nadat ik ontving, het ben goed het werk doe. en nu wil ik tot meer opdracht geven.

—— Joseph

Van de de Eenheidsmacht van de gegevenstransmissie van de de Lijnfout Mededeling van de Indicator de Luchtlijnen rf

Data Transmission Unit Power Line Fault Indicator Overhead Lines RF Communication
Data Transmission Unit Power Line Fault Indicator Overhead Lines RF Communication Data Transmission Unit Power Line Fault Indicator Overhead Lines RF Communication

Grote Afbeelding :  Van de de Eenheidsmacht van de gegevenstransmissie van de de Lijnfout Mededeling van de Indicator de Luchtlijnen rf Beste prijs

Productdetails:

Plaats van herkomst: China, Peking
Merknaam: TYHD
Certificering: type test report
Modelnummer: Tyhd-AI11

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 reeks met inbegrip van 3 PCs van indicatoren en 1 DTU en verwante software
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: stanadard de uitvoerpakcage
Levertijd: 3-5 werkdagen
Betalingscondities: L / C, T / T, Western Union
Levering vermogen: 1000 reeksen Maand
Gedetailleerde productomschrijving
Rf-mededeling: 433M, 865-868MHZ of 2.4G mededeling Prorocal: IEC104 of IEC101
frequentie: 50 Herz Power Source: het vergen van macht door de lijn en de Ingebouwde lithiumbatterij van 3.6V
Materiaal: roestvrij staal, plastic en exposy hars Metingsnauwkeurigheid: 0 ~ 600A, ± 3A of 3%
Hoog licht:

de indicator van de kabelfout

,

Hoogspanningsindicatoren

De parameters kunnen door cliëntenvereiste worden aangepast. Één geheel vastgesteld controlesysteem omvat 3 PCs van indicatoren en 1 eenheid van de Gegevenstransmissie.  over het algemeen één DTU kan 12 indicatoren verbinden. 

Beschrijving

Dit soort apparaat wordt toegepast op het luchtmachtsdistributienetwerk het automatische systeem van 6KV aan 69KV, wordt gebruikt om de veilige en betrouwbare werkende prestaties door gecentraliseerd te verbeteren controlerend de stroom, de temperatuur en de foutenvoorwaarde op het machtsdistributiekanaal. De foutenindicator wordt gebruikt voor het wijzen op van phase-to-phase en fase-aan-aarde fouten door kortsluiting, te sterke intensiteit en machtseigenschappen te bepalen om fouten te ontdekken en een lokale lichte aanwijzing te verstrekken. Bovendien heeft de indicator ook huidige meting en draadloze datacommunicatiemogelijkheden, door het foutensignaal naar FTU te verzenden, te voldoen, de functie van de verre mededeling en de verre controle exploitanten te helpen om het punt van mislukking snel te vinden en de stroomonderbrekingstijd verkorten en betrouwbaarheid verbeteren.

Principe:

De foutenindicator op de luchtlijnen wordt geïnstalleerd, die op elke fase knipten zodat om stroom en Voltage te ontdekken het signaal in deze fase die gebruiken lijnstructuur die knipte. Door de low-power spaander, voltooit het huidige berekening, kortsluiting, de opsporing van de grondfout, en door ingebouwd low-power rf bereikt de modules korte afstandsdraadloze communicatie.

Nadat de indicator wordt geïnstalleerd, is de lijnstroom gemeten. Wanneer de stroom de kenmerken van de fout ontmoet, verzendt de indicator onmiddellijk de foutenstroom en de fouteninformatie naar het meest dichtbijgelegen eindapparaat door rf, terwijl het teweegbrengen van een plof en flitsaanwijzing.

De eenvoudige lijnwachter volgt de opvlammende foutenindicatoren al manier aan de eerste niet-opvlamt foutenindicator, identificeer daardoor de foutenplaats.

Het eindapparaat ontvangt de fouteninformatie kan verder uploaden, zodat kan de hoofdpost nuttige informatie krijgen en de foutenstreek volgens de hulpkantoor geuploade informatie bepalen.

Van de de Eenheidsmacht van de gegevenstransmissie van de de Lijnfout Mededeling van de Indicator de Luchtlijnen rf 0

De Structuur van de systeemsamenstelling en gedetailleerde instructie

Dit systeem van apparaat is samengesteld uit de overdraagbare indicator van de foutenpassage, de eenheid van de gegevenstransmissie, hoofdpostsoftware en hardware.

Nr. Naam Model Nota
1

Overdraagbaar

FPI

U-1pc-t het alarm met rood vlag en flitslicht, neemt elektriciteit van machtsvoering, radiofrequentietransmissie
2 Het ontdekken van eindeenheid U-1pc-D

 

Het zonnepaneel die elektriciteit, rf nemen die fouteninformatie, de verre transmissie van GPRS/GSM ontvangen, elke reeks kan vele reeksen van overdraagbare FCI worden uitgerust

Eigenschappen

Foutenrechter: het identificeren van de Kort:sluitenfout, zonder de actiewaarde te testen

het terugstellenmanier: Het timingsterugstellen, het handterugstellen, het Intelligente automatische terugstellen (Een paar notulen na Overhalen, zodra de fout wordt ontruimd, het terugstellen zelf op de machtsterugkeer)

De behandeling van last: het installeren en het verwijderen terwijl de lijn in het laden van voorwaarde is

Roest en corrosiebescherming: Het structuurdeel wordt gemaakt van corrosiebestendig materiaal

Schommelingsafschaffing: om het verkeerde fenomeen te elimineren van het sluiten van toevloedstroom

De eigenschap van het omgekeerde: werkende kenmerken van maximale bescherming met het hulpkantoor, om de actienauwkeurigheid te verbeteren

Aanwijzing: Het opvlammen van en het teweegbrengen van een tik

Daling: De producten van een hoogte van 1 meten vrije daling aan de concrete vloer, geen schade

De technische beschrijvingen:

 

Milieutemperatuur: -35℃~70℃

Vochtigheid: 5~95%RH

Hoogte: <2000m

Voltagerang: 7~69kV

Frequentie: 50 Herz

Krachtbron: vergend macht door de lijn en de Ingebouwde lithiumbatterij van 3.6V, meer dan 10 jaar houdbaarheid

Aanwijzing: drie rode LEDs met hoge intensiteit, 360 graadzicht

Totale wijzende op tijd: >2000 uren

De waaier van de kabeldiameter: 5~40mm

       Oud weersta stroom: 630A

       De korte tijd weerstaat stroom: 31.5kA/2s

Het terugstellentijd: 1~48 uren Settable, ± 1%

Gewicht: ≤500g

Grootte: Ф75 (MAXIMUM) ×115mm

Schokken en trillingen

 

Het magnetische veldtest van de machtsfrequentie

Toen de ononderbroken sinusgolfvorm, de magnetische interferentie van 100A/van m op de indicator van toepassing was, zou het correct moeten werken.

b) Greeptest

De neerwaartse druk in de richtingsloodlijn aan de indicatorlente is niet minder dan 8 keer het gewicht van de algemene indicator. Na fout indicator opgezette ACSR, is de transversale spanning langs een richting van aluminiumdraad niet minder dan 50N. Zodat, de Indicator winden kan weerstaan zonder het vallen van de lijn.

installatie

a) Door de steun te passen in de hete stokken, schroef wordt die bladnoot losmaken die het blad te laten in het binnenland van de kolom volledig wordt ingetrokken geïnstalleerd die (d.w.z.: probeer om de kanten aan te halen, zo zo verlatend genoeg ruimte om de indicator niet te blokkeren wanneer het installeren).

B) zet de indicator in de steun, en maak het de lenteapparaat aan haak met de indicatorlente, en roteer het de lenteapparaat stevig beneden tot nadat de retractor van de indicator de lente getrokken positie kan vasthaken, dan haak de lente met retractor en trekkracht t uit hij apparaat opspringt. En gebruik dezelfde methode aan de overkant van hetzelfde eind van de indicatorlente om retractoren vast te haken.

c) Richt de luchtdielijnen op en onder de druk van de luchtlijnen worden geduwd zijn de indicatorlentes gescheiden van de retractorlente en stucked stevig luchtlijnen.

verwijdering

a) installeer de steun in de hete stokken, en laat de naar buiten open haak, en de schroef die bladnoot losmaken om het blad te laten leunde uit de kolom. Het is best aan maakte de schroeven aan beide kanten van het het losmaken blad verlatend gesp 4-5 (draadlengte).

De Eenheid van de gegevenstransmissie

 

1. Apparatenbeschrijving

De verre terminal uint is de gegevensverzameling en mededelingen die apparaat voor de lading van het machtsdistributienetwerk controle, foutenopsporing door:sturen en systeem de plaatsen, dat als praktisch distributie eindapparaat van twee verre (het verre signaleren, telemetrie) functies in het systeem van de distributieautomatisering via eindparameterconfiguratie kan worden geplaatst, die ook als traditioneel distributie eindapparaat van ver fouten plaatsend systeem kan worden geplaatst.

De verre terminal uint moet de informatie van luchtdieindicator verwerken en analyseren via radio wordt verzonden en dan de de stroom en de fouteninformatie van de kringslading verzenden naar de belangrijkste distributienetwerkpost via GSM korte berichten of GPRS-mededeling.

2. Het werk principe

De verre terminal uint moet de de informatie van de kringsfout en de verrichtingsinformatie van de kringslading van luchtdieindicator ontvangen in de kring via radio voor analyse en het compileren wordt geïnstalleerd en verzendt dan de informatie naar hoofddistributienetwerkpost via GPRS/GSM-mededelingen, om de de online controle, de foutenopsporing en het plaatsen functies van distributienetwerk te realiseren.

3. Hoofdlijnen

3.1 GSM of GPRS-het door:sturen

GSM (korte berichten) en GPRS (gegevens) zijn wederzijds de reservewijze, die wordt gebruikt om de de hulpkantoorvoorwaarde, stroom van de kringslading, de indicatorstatus en fouteninformatie naar hoofddistributienetwerkpost te verzenden, om het betrouwbare doorgeven van de informatie van de distributienetwerkfout te verzekeren.

3.2 verre verbetering

Het materiaalprogramma kan gemakshalve door hoofd verre onderhoudspost worden bevorderd.

3.3 het werkwijze het plaatsen

De terminal kan op de twee-verre of één-verre het werk wijze zijn door de intrinsieke parameters van verre terminal te plaatsen uint.

Twee-verre het werk wijze: de terminal is online in realtime, en de de stroom en de kringsstatus van de kringslading kan worden geupload.

Één-verre het werk wijze: de terminal is regelmatig online; wanneer de kring opsplitst, opent de terminal GPRS-modulevoeding en verzendt de fouteninformatie naar hoofddistributienetwerkpost.

4. Functies

1. Radio die ontvangen: de informatie van het foutenpunt en de ladings huidige die informatie door indicator wordt verzonden worden ontvangen via draadloze netwerkwijze op korte termijn.

2. GSM of GPRS die door:sturen: GSM (korte berichten) en GPRS (gegevens) zijn wederzijds de reservewijze, die wordt gebruikt om de de hulpkantoorvoorwaarde, stroom van de kringslading, de indicatorstatus en fouteninformatie naar hoofddistributienetwerkpost te verzenden, om het betrouwbare doorgeven van de informatie van de distributienetwerkfout te verzekeren.

3. Zonnevoeding: de zonnevoedingwijze wordt toegepast, en de onderhoud-vrije lead-acid batterij van 8AH of 12AH-de het fosfaatbatterij worden van het lithiumijzer, afzonderlijk voorzien van de werkende temperatuurwaaier van beide batterijen van -35℃~75 ℃ en -20℃~75℃.

4. Facultatief communicatie protocol: Iec870-5-101 kan het protocol of 104 voor de verbinding met het derde partijmateriaal worden geselecteerd om de fout en verschuivingsinformatie te uploaden.

5. Verre verbetering: het materiaalprogramma kan gemakshalve door hoofd verre onderhoudspost worden bevorderd.

6. Geschikt onderhoud: parameter het plaatsen en het materiaalonderhoud kunnen gemakshalve via draadloze plaatsende terminal worden uitgevoerd.

7. Gebeurtenisopname: het apparaat kan de maximum 500 stukken SOE- registrerengebeurtenissen, die de rijke gegevenssteun verlenen voor de analyse van de systeemfout.

5. Technische parameters

Afmeting van repeaterpost H×W×T=388mm×366mm×368mm
Gewicht van repeaterpost 6.75kg
Toegepaste voltagerang 6~69kV luchtlijn
De stroom van de kringslading 0~630A
Geschat het werk voltage 5.5V-7.5V
Totale machtsconsumptie <0.4W
Het werktijd in regenachtig weer ≥10 dagen
Zonnepaneel Organische glasbescherming, amorf silicium, en 30 jaar van levensduur
Macht van zonnepaneel 18W/17.6V
Hoeveelheid samenwerkingsindicatoren 12
GPRS-module E-GSM/GPRS 900/1800 dubbele band
Werkende temperatuurwaaier (lead-acid batterij) -35℃~75℃
Werkende temperatuurwaaier (het fosfaat van het lithiumijzer) -20℃~75℃
MTBF >5×104 h

 

Van de de Eenheidsmacht van de gegevenstransmissie van de de Lijnfout Mededeling van de Indicator de Luchtlijnen rf 1

Contactgegevens
Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD

Fax: 86-10-63330700

Direct Stuur uw aanvraag naar ons