De eerlijkheid is Fundamenteel, is de Cliënten De Eerste.

 

Strikte Kwaliteitscontrole, Ernstige de Dienstlevering.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenDe Indicator van de foutenkring

De Kringsindicator van de aardefout, Betrouwbare Overbrengende Kortsluitingdetector 

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD certificaten
China Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD certificaten
De super vriendschappelijke dienst, de hoge de Foutenindicator van de Machtslijn - kwaliteit zoals verwacht en zeer economie en milieubescherming.

—— Bruce

Dit is de eerste keer ik Ondergrondse de Indicatorzaken van de Kabelfout, nadat ik ontving, het ben goed het werk doe. en nu wil ik tot meer opdracht geven.

—— Joseph

De Kringsindicator van de aardefout, Betrouwbare Overbrengende Kortsluitingdetector 

Earth Fault Circuit Indicator , Reliable Transmitting Short Circuit Detector 
Earth Fault Circuit Indicator , Reliable Transmitting Short Circuit Detector  Earth Fault Circuit Indicator , Reliable Transmitting Short Circuit Detector 

Grote Afbeelding :  De Kringsindicator van de aardefout, Betrouwbare Overbrengende Kortsluitingdetector  Beste prijs

Productdetails:

Plaats van herkomst: Beijing, China
Merknaam: Tianyihongda
Certificering: type test report
Modelnummer: Tyhd-0

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1set (3pcs)
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 56*40*34cm, 48 PCs /box, standarad de uitvoerdoos
Levertijd: 3000 reeksen binnen 1 week
Betalingscondities: Western Union, L/C, T/T
Levering vermogen: 3000sets per week
Gedetailleerde productomschrijving
communicatie methode: GSM korte berichten of GPRS-mededeling Functie: Solar Power Supply
Het draadloze Ontvangen: ontvangen via draadloze netwerkwijze op korte termijn Verre verbetering: door hoofd verre onderhoudspost
Hoog licht:

kortsluitingindicator

,

kortsluitingdetector

het communicatie kort:sluiten en de indicator van de aardefout door GSM of GPRS-door:sturen verzekeren het betrouwbare overbrengen

 

De verre terminal uint is de gegevensverzameling en mededelingen die apparaat voor de lading van het machtsdistributienetwerk controle, foutenopsporing door:sturen en systeem de plaatsen, dat als praktisch distributie eindapparaat van twee verre (het verre signaleren, telemetrie) functies in het systeem van de distributieautomatisering via eindparameterconfiguratie kan worden geplaatst, die ook als traditioneel distributie eindapparaat van ver fouten plaatsend systeem kan worden geplaatst.

De verre terminal uint moet de informatie van luchtdieindicator verwerken en analyseren via radio wordt verzonden en dan de de stroom en de fouteninformatie van de kringslading verzenden naar de belangrijkste distributienetwerkpost via GSM korte berichten of GPRS-mededeling.

De verre terminal uint moet de de informatie van de kringsfout en de verrichtingsinformatie van de kringslading van luchtdieindicator ontvangen in de kring via radio voor analyse en het compileren wordt geïnstalleerd en verzendt dan de informatie naar hoofddistributienetwerkpost via GPRS/GSM-mededelingen, om de de online controle, de foutenopsporing en het plaatsen functies van distributienetwerk te realiseren.

Functioneert:

1. Radio die ontvangen: de informatie van het foutenpunt en de ladings huidige die informatie door indicator wordt verzonden worden ontvangen via draadloze netwerkwijze op korte termijn.

2. GSM of GPRS die door:sturen: GSM (korte berichten) en GPRS (gegevens) zijn wederzijds de reservewijze, die wordt gebruikt om de de hulpkantoorvoorwaarde, stroom van de kringslading, de indicatorstatus en fouteninformatie naar hoofddistributienetwerkpost te verzenden, om het betrouwbare doorgeven van de informatie van de distributienetwerkfout te verzekeren.

3. Zonnevoeding: de zonnevoedingwijze wordt toegepast, en de onderhoud-vrije lead-acid batterij van 8AH of 12AH-de het fosfaatbatterij worden van het lithiumijzer, afzonderlijk voorzien van de werkende temperatuurwaaier van beide batterijen van -35℃~75 ℃ en -20℃~75℃.

4. Facultatief communicatie protocol: Iec870-5-101 kan het protocol of 104 voor de verbinding met het derde partijmateriaal worden geselecteerd om de fout en verschuivingsinformatie te uploaden.

5. Verre verbetering: het materiaalprogramma kan gemakshalve door hoofd verre onderhoudspost worden bevorderd.

6. Geschikt onderhoud: parameter het plaatsen en het materiaalonderhoud kunnen gemakshalve via draadloze plaatsende terminal worden uitgevoerd.

7. Gebeurtenisopname: het apparaat kan de maximum 500 stukken SOE- registrerengebeurtenissen, die de rijke gegevenssteun verlenen voor de analyse van de systeemfout.

Definitie van Terminal:

De Kringsindicator van de aardefout, Betrouwbare Overbrengende Kortsluitingdetector  0

Er is typeonderzoekrapport voor het, testpunten zoals volgend:

 

 

 

 

Typeonderzoekpunten

 

1. verschijning en structuur 2.function 3. elektro de temperatuurprestaties 5. de dalingstest op hoge temperatuur 9. het elektroapparatenleven 10 van apparatenprestaties 4.low van 8.incline van de prestaties6.alternating temperatuur humidity7.vibrationendurance. statische elektriciteit en elecro-lossing immuniteits van het de test12.surge effect van de test11.radiofrequency elektromagnetisch veld uitgestraalde immuniteit de immuniteitstest 13. de test van de het magnetische veldimmuniteit van de machtsfrequentie. 14. De aangrenzende 15.short-kring van de interferentietest weerstaat effecttest 16. brandgevaartest 17. test 18. test 19 van de machtsconsumptie van de beschermingsrang. het grijpen sterktetest van greepstructuur.

Contactgegevens
Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD

Fax: 86-10-63330700

Direct Stuur uw aanvraag naar ons