De eerlijkheid is Fundamenteel, is de Cliënten De Eerste.

 

Strikte Kwaliteitscontrole, Ernstige de Dienstlevering.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenDe Indicator van de foutenkring

De luchtindicator van de de Foutenkring van Distributielijnen, faseert snel Korte de Stroomonderbrekingstijd van de Verliesindicator

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD certificaten
China Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD certificaten
De super vriendschappelijke dienst, de hoge de Foutenindicator van de Machtslijn - kwaliteit zoals verwacht en zeer economie en milieubescherming.

—— Bruce

Dit is de eerste keer ik Ondergrondse de Indicatorzaken van de Kabelfout, nadat ik ontving, het ben goed het werk doe. en nu wil ik tot meer opdracht geven.

—— Joseph

De luchtindicator van de de Foutenkring van Distributielijnen, faseert snel Korte de Stroomonderbrekingstijd van de Verliesindicator

Overhead Distribution Lines Fault Circuit Indicator , Quickly Phase Loss Indicator Short Outage Time
Overhead Distribution Lines Fault Circuit Indicator , Quickly Phase Loss Indicator Short Outage Time Overhead Distribution Lines Fault Circuit Indicator , Quickly Phase Loss Indicator Short Outage Time

Grote Afbeelding :  De luchtindicator van de de Foutenkring van Distributielijnen, faseert snel Korte de Stroomonderbrekingstijd van de Verliesindicator Beste prijs

Productdetails:

Plaats van herkomst: Beijing, China
Merknaam: Tianyihongda
Certificering: type test report
Modelnummer: Tyhd-0

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1set (3pcs)
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 56*40*34cm, 48 PCs /box, standarad de uitvoerdoos
Levertijd: 3000 reeksen binnen 1 week
Betalingscondities: Western Union, L/C, T/T
Levering vermogen: 3000sets per week
Gedetailleerde productomschrijving
het terugstellenmanier: het terugstellen zelf op de machtsterugkeer Aanwijzing: Het opvlammen van en het teweegbrengen van een tik
Roest en Corrosiebescherming: Het structuurdeel wordt gemaakt van corrosiebestendig materiaal draadloze datacommunicatie: door het foutensignaal naar FTU te verzenden
Hoog licht:

kortsluitingindicator

,

kortsluitingdetector

De foutenindicator voor luchtdistributielijnen voor punt van mislukking snel en verkort de stroomonderbrekingstijd

 

De foutenindicator voor luchtdistributielijnen is het gebruikte wijzen op van phase-to-phase en fase-aan-aarde fouten door kortsluiting, te sterke intensiteit en machtseigenschappen te bepalen om fouten te ontdekken en een lokale lichte aanwijzing te verstrekken. Bovendien heeft de indicator ook huidige meting en draadloze datacommunicatiemogelijkheden, door het foutensignaal naar FTU te verzenden, te voldoen, de functie van de verre mededeling en de verre controle exploitanten te helpen om het punt van mislukking snel te vinden en de stroomonderbrekingstijd verkorten en betrouwbaarheid verbeteren.

Principe:

De foutenindicator op de luchtlijnen wordt geïnstalleerd, die op elke fase knipten zodat om stroom en Voltage te ontdekken het signaal in deze fase die gebruiken lijnstructuur die knipte. Door de low-power spaander, voltooit het huidige berekening, kortsluiting, de opsporing van de grondfout, en door ingebouwd low-power rf bereikt de modules korte afstandsdraadloze communicatie.

Nadat de indicator wordt geïnstalleerd, is de lijnstroom gemeten. Wanneer de stroom de kenmerken van de fout ontmoet, verzendt de indicator onmiddellijk de foutenstroom en de fouteninformatie naar het meest dichtbijgelegen eindapparaat door rf, terwijl het teweegbrengen van een plof en flitsaanwijzing.

De eenvoudige lijnwachter volgt de opvlammende foutenindicatoren al manier aan de eerste niet-opvlamt foutenindicator, identificeer daardoor de foutenplaats.

Het eindapparaat ontvangt de fouteninformatie kan verder uploaden, zodat kan de hoofdpost nuttige informatie krijgen en de foutenstreek volgens de hulpkantoor geuploade informatie bepalen.

De luchtindicator van de de Foutenkring van Distributielijnen, faseert snel Korte de Stroomonderbrekingstijd van de Verliesindicator 0De luchtindicator van de de Foutenkring van Distributielijnen, faseert snel Korte de Stroomonderbrekingstijd van de Verliesindicator 1

Schokken en trillingen:

       a) het magnetische veldtest van de Machtsfrequentie

Wanneer ononderbroken sinusgolfvorm, de magnetische die interferentie van 100A/van m van toepassing is geweest op

de indicator, zou het correct moeten werken.

B) Greeptest

De neerwaartse druk in de richtingsloodlijn aan de indicatorlente is niet minder dan 8 keer het gewicht van de algemene indicator. Na fout indicator opgezette ACSR, is de transversale spanning langs een richting van aluminiumdraad niet minder dan 50N. Zodat, de Indicator winden kan weerstaan zonder het vallen van de lijn.

installatie:

        a) Door de steun te passen in de hete stokken, schroef wordt die bladnoot losmaken die het blad te laten in het binnenland van de kolom volledig wordt ingetrokken geïnstalleerd die (d.w.z.: probeer om de kanten aan te halen, zo zo verlatend genoeg ruimte om de indicator niet te blokkeren wanneer het installeren).

       B) zet de indicator in de steun, en maak het de lenteapparaat aan haak met de indicatorlente, en roteer het de lenteapparaat stevig beneden tot nadat de retractor van de indicator de lente getrokken positie kan vasthaken, dan haak de lente met retractor en trekkracht t uit hij apparaat opspringt. En gebruik dezelfde methode aan de overkant van hetzelfde eind van de indicatorlente om retractoren vast te haken.

        c) Richt de luchtdielijnen op en onder de druk van de luchtlijnen worden geduwd zijn de indicatorlentes gescheiden van de retractorlente en stucked stevig luchtlijnen.

Er is typeonderzoekrapport voor het, testpunten zoals volgend:

 

 

 

 

 

Typeonderzoekpunten

 

1. verschijning en structuur 2.function 3. elektro de temperatuurprestaties 5. de dalingstest op hoge temperatuur 9. het elektroapparatenleven 10 van apparatenprestaties 4.low van 8.incline van de prestaties6.alternating temperatuur humidity7.vibrationendurance. statische elektriciteit en elecro-lossing immuniteits van het de test12.surge effect van de test11.radiofrequency elektromagnetisch veld uitgestraalde immuniteit de immuniteitstest 13. de test van de het magnetische veldimmuniteit van de machtsfrequentie. 14. De aangrenzende 15.short-kring van de interferentietest weerstaat effecttest 16. brandgevaartest 17. test 18. test 19 van de machtsconsumptie van de beschermingsrang. het grijpen sterktetest van greepstructuur.

 

 

Contactgegevens
Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD

Fax: 86-10-63330700

Direct Stuur uw aanvraag naar ons