De eerlijkheid is Fundamenteel, is de Cliënten De Eerste.

 

Strikte Kwaliteitscontrole, Ernstige de Dienstlevering.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenDe Foutenindicator van de machtslijn

110KV 3 van de de Indicatorplaats/Opsporing van het Fasevoltage Systeem voor Luchtlijn

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD certificaten
China Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD certificaten
De super vriendschappelijke dienst, de hoge de Foutenindicator van de Machtslijn - kwaliteit zoals verwacht en zeer economie en milieubescherming.

—— Bruce

Dit is de eerste keer ik Ondergrondse de Indicatorzaken van de Kabelfout, nadat ik ontving, het ben goed het werk doe. en nu wil ik tot meer opdracht geven.

—— Joseph

110KV 3 van de de Indicatorplaats/Opsporing van het Fasevoltage Systeem voor Luchtlijn

110KV 3 Phase Voltage Indicator Location / Detection System For Overhead Line
110KV 3 Phase Voltage Indicator Location / Detection System For Overhead Line 110KV 3 Phase Voltage Indicator Location / Detection System For Overhead Line 110KV 3 Phase Voltage Indicator Location / Detection System For Overhead Line 110KV 3 Phase Voltage Indicator Location / Detection System For Overhead Line

Grote Afbeelding :  110KV 3 van de de Indicatorplaats/Opsporing van het Fasevoltage Systeem voor Luchtlijn Beste prijs

Productdetails:

Plaats van herkomst: Beijing, China
Merknaam: Tianyihongda
Certificering: type test report
Modelnummer: Tyhd-AI/110

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1set
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 56*40*34cm, 48 PCs /box, standarad de uitvoerdoos
Levertijd: 3000 reeksen binnen 1 week
Betalingscondities: Western Union, L/C, T/T
Levering vermogen: 3000sets per week
Gedetailleerde productomschrijving
verbindingsaantallen voor het verzamelen van eenheden: 9 PCs van het verzamelen van eenheden installtionwijze: hoepelbevestiging
luchtlijn: 110KV alarmvlag: draairood
Hoog licht:

de indicator van de kabelfout

,

Hoogspanningsindicatoren

Wordt de Overdraagbare de Foutenindicator van tyhd-AI/110 OverheadLine toegepast op 110kV de luchtlijn, een apparaat is om op de stroom van de lijnfout te wijzen. Dit systeem is samengesteld uit twee delen, verzamelt men eenheid en andere is van de de monitorslijn van de inzamelingsunit.gathering eenheid lopende de statusrealtime. Toen de fout gebeurde, kan de het verzamelen zich eenheid van het gebied van fase-fasekort:sluiten snel de plaats bepalen, kunnen de foutenlijn en het foutenpunt snel worden beoordeeld en accurately.in de tussentijd, wordt het de draairood van de alarmvlag en flitslicht en het foutensignaal lijken ook overgebracht aan inzamelingseenheid. Na het ontvangen van signaal van het verzamelen van eenheid, verzendt de inzamelingseenheid de ontvangen gegevens naar hoofd controlepost door draadloze communicatie (GPRS/CDMA enz.)

De hoofdpostcontrolesoftware analyseert de ontvangen gegevens en netwerktopologie, dan om de foutenplaats te bevestigen en hoorbaar en visueel alarmsignaal te lijken, ondertussen, verzendt de hoofdpost de geanalyseerde fouteninformatie naar cellphone van de exploitant en helpt hen om het foutenpunt te vinden snel, vermindert het macht-weg de duur en verbetert de voedingbetrouwbaarheid.

Principeinstructie:

1.Application principe:

De het verzamelen zich van de foutenindicator eenheid gebruikt grijpende structuur en rol om het signaal van het lijn huidige en elektrogebied te introduceren, worden deze signalen verzameld en behandeld door lage single-chip machtsconsumptie en beëindigen de huidige de calculation&short-kringsopsporing van de lijnlading en realiseren kort-afstandsdraadloze communicatie door binnen-uitgeruste draadloze module met lage machtsconsumptie, dan verzenden de signalen naar inzamelingseenheid.

Wanneer zich het verzamelen ontdekt de eenheid dat de lijnstroom beantwoordt aan kort:sluitenkenmerken is, geeft het onmiddellijk de fouteninformatie dichtbij door aan inzamelingseenheid door draadloze module, ondertussen, verschijnt het alarm in middelen van rode vlag en het flitslicht, de inzamelingseenheid ontvangt elk soort signalenrealtime overbrengt hen dan aan het hoofdpost controleplatform door verre draadloze communicatie, zal de hoofdpost het van de gegevensanalyse en fout oordeel voltooien.

Het principe van de apparatentoepassing is zoals na diagram:

110KV 3 van de de Indicatorplaats/Opsporing van het Fasevoltage Systeem voor Luchtlijn 0

2.Fault opsporingsprincipe:

Tyhd-AI/110 de lucht de foutenindicator van de lijn verre transmissie is samengesteld uit het verzamelen van eenheid en inzamelingseenheid. verzamelt eenheden voltooi het oordeel van kort:sluiten en lokaal alarm; de inzamelingseenheid voltooit de foutensignalen en de gegevenstransmissie.

2.1)het principe van de kort:sluitenopsporing:

De kort:sluitenopsporing keurt intelligente plotselinge de veranderingenmethode goed van ladings huidige zelf-adaption.

Volgens de kenmerken van kort:sluiten, beoordeelt het de fout door elektromagnetische aanleidinggevende methode om de plotselinge veranderde stroom in lijn te ontdekken en de plotselinge veranderde huidige duur, het is een soort het apparaat van de foutenopsporing dat automatisch aan ladings huidige veranderingen en slechts verwant met kort:sluiten huidige component aanpast. Het principe van de kort:sluitenopsporing is dat de lijnstroom zal veranderen.

Functioneert:

1.gathering eenheidsinleiding

1)foutenaanwijzing:

1.1)kort:sluiten en de aanwijzing van de aardefout: toen het kort:sluiten of de aardefout gebeurde, ontdekt de het verzamelen zich eenheid in de correspoding fase van het gebied van de foutenlijn de fout en stuurt de alarmaanwijzing.

1.2)het foutenalarm wordt overgebracht ver: de informatie van het foutenalarm is outputted in de middelen van draadloze communicatie.

2)het intelligente terugstellen:

2.1)permanente fout: automatisch teruggesteld na macht herstel in een zeer korte tijd
2.2)voorbijgaande fout: automatisch teruggesteld, kan de het terugstellentijd als 4,8,12,24 uren vóór levering worden gevormd.

 

3)Anti -anti-misalarm voor ladingsgolf: in het statuut van niet-foutengolf voor lijnstroom, zal de het verzamelen zich eenheid niet mis alarm de fout.
4)Vermijd automatisch omschakeling-in spoedstroom: wanneer de lijn schakelaar (aandrijft of) recloseing, installeerde de het verzamelen zich eenheid deze lijn kan aan spoed huidig en niet het mis-alarm ontsnappen.
5)recloser minimumerkenningstijd:

5.1)de het verzamelen zich eenheid kan de voorbijgaande fout met de recloserduur van 0,2 seconden erkennen en kan nauwkeurig alarmeren.

5.2)De het verzamelen zich eenheid in niet-foutentak wordt geïnstalleerd zal niet mis-alarm wanneer betekenis recloser spoedstroom na het ervaren van 0,2 seconden van de stroomuitval die van het recloserinterval.

6)Leef installeren en desinstalleren

2. de inleiding van de inzamelingseenheid

1)radio die gegevens ontvangen

2)Ver het draadloze openbaar netwerk verzenden

3)De levering van de steun multi-macht

4)flexibele reserve uitgeruste voeding

5)de mededeling is chooseable
6)verre verbetering
7)gemakkelijk onderhoud
8)Gebeurtenissenverslag
9)Hearbeat kan gevormd Ne
10)Kloksynchronisatie en timing

Er is typeonderzoekrapport voor het, testpunten zoals volgend:

 

 

 

 

Typeonderzoekpunten

 

1. verschijning en structuur 2.function 3. elektro de temperatuurprestaties 5. de dalingstest op hoge temperatuur 9. het elektroapparatenleven 10 van apparatenprestaties 4.low van 8.incline van de prestaties6.alternating temperatuur humidity7.vibrationendurance. statische elektriciteit en elecro-lossing immuniteits van het de test12.surge effect van de test11.radiofrequency elektromagnetisch veld uitgestraalde immuniteit de immuniteitstest 13. de test van de het magnetische veldimmuniteit van de machtsfrequentie. 14. De aangrenzende 15.short-kring van de interferentietest weerstaat effecttest 16. brandgevaartest 17. test 18. test 19 van de machtsconsumptie van de beschermingsrang. het grijpen sterktetest van greepstructuur.

 

Contactgegevens
Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD

Fax: 86-10-63330700

Direct Stuur uw aanvraag naar ons