De eerlijkheid is Fundamenteel, is de Cliënten De Eerste.

 

Strikte Kwaliteitscontrole, Ernstige de Dienstlevering.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenDe Indicator van de foutenpassage

1 de Mislukkingsindicator van de aardevoeding, de Indicator van het 3 Fasevoltage voor Ondergrondse Kabel

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD certificaten
China Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD certificaten
De super vriendschappelijke dienst, de hoge de Foutenindicator van de Machtslijn - kwaliteit zoals verwacht en zeer economie en milieubescherming.

—— Bruce

Dit is de eerste keer ik Ondergrondse de Indicatorzaken van de Kabelfout, nadat ik ontving, het ben goed het werk doe. en nu wil ik tot meer opdracht geven.

—— Joseph

1 de Mislukkingsindicator van de aardevoeding, de Indicator van het 3 Fasevoltage voor Ondergrondse Kabel

1 Earth Power Supply Failure Indicator , 3 Phase Voltage Indicator For Underground Cable
1 Earth Power Supply Failure Indicator , 3 Phase Voltage Indicator For Underground Cable 1 Earth Power Supply Failure Indicator , 3 Phase Voltage Indicator For Underground Cable

Grote Afbeelding :  1 de Mislukkingsindicator van de aardevoeding, de Indicator van het 3 Fasevoltage voor Ondergrondse Kabel Beste prijs

Productdetails:

Plaats van herkomst: China, Peking
Merknaam: TYHD
Certificering: Type test report
Modelnummer: Tyhd-AI10

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 reeksen met inbegrip van 3 kort:sluitenindicatoren, 1 indicator van de aardefout en één paneelindi
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: standaard export pakket
Levertijd: 3-5 werkdagen
Betalingscondities: L / C, T / T, Western Union
Levering vermogen: 3000 sets / Maand
Gedetailleerde productomschrijving
Type: gebruikt voor ondergrondse kabel Functies: 1.Short-kring alarm indicationEarth en de aanwijzing van het foutenalarm
Het terugstellen: Het handterugstellen gegevenstransmissie: ver transmissie
test: Self-Checking
Hoog licht:

luchtfoutenindicatoren

,

slimme sensorindicator

I. korte Inleiding

De Indicator van de foutenpassage voor kort:sluiten en de indicator van de aardefout voor ondergrondse kabel is een reeks van bijkomend die apparaat in RMU, de doos wordt geïnstalleerd van de Kabeltak en het Transformatorhulpkantoor van het Systeem van de Machtsdistributie, wordt gebruikt voor de controle van en het wijzen van op kort:sluiten en aardefout van overeenkomstige kabelsecties. Toen de fout en het kort:sluiten van de enige faseaarde gebeurden, zal het wijzende op licht opvlammen en zal alarmeren. De exploitant kan het foutentype bevestigen, gebied verschuiven en foutenpunt volgens de alarmaanwijzing te weten komen, die de het werkefficiency zal verbeteren en een zeer belangrijke rol op voedingbetrouwbaarheid zal spelen. Wij kunnen aan de verschillende eisen van cliënten voor verschillende parameters voldoen.

II belangrijke functies

1. De aanwijzing van het kort:sluitenalarm

De kort:sluitensensor ontdekt lijnstroom tijdens de werken, toen het kort:sluiten gebeurde, de stroom bereikt of overceeds een bepaalde waarde van kort:sluiten, zal de sensor alarmsignaal verzenden en zal de informatie aan gastheer door optische vezel doorgeven, zal de gastheer het corrsponding signaal van de alarmaanwijzing na het ontvangen van dit signaal produceren.

 

2. Het alarmaanwijzing van de aardefout

De aangeaarde sensor ontdekt lijn nul-opeenvolging stroom tijdens de werken, toen de aardefout gebeurde, de aangeaarde stroom bereikt of overceeds een bepaalde waarde van aardefout, zal de sensor alarmsignaal verzenden en zal de informatie aan gastheer door optische vezel doorgeven, zal de gastheer het corrsponding signaal van de alarmaanwijzing na het ontvangen van dit alarmsignaal produceren.

3. Het terugstellen automatisch: wanneer FCI alarmsignalen overbrengt, kan de indicator automatisch alleen terugstellen nadat a duur als geen persoon setted om het terugstellen te maken.

4. Het personeel stelde terug: na indicatoralarm, kan het alarm door aanraking van de knoop van het „terugstellen/test“ aangaande gastheerpaneel van indicator worden verwijderd.

5. Automatisering: wanneer het signaal van het indicator generatets overeenkomstige alarm, het output het alarmsignaal en ver overbrengen kan. De indicatoren kunnen ook ver het terugstellensignaal ontvangen om het terugstellenoperaration te doen.

6.Test: de indicatoren kunnen self-checking werken doen.

III Installatie

1. De gastheer installeert

De gastheer kan in het voorpaneel van RMU, het kabinet van machtsdistriburion, de doos van de Kabeltak en Transformatorhulpkantoor worden geïnstalleerd. De granaatscherf op gastheergeval moet worden gedrukt wanneer gastheer die worden gedemonteerd. De gastheergrootte is 98×50×80 mm (width*height*thickness), gatengrootte: 92×44mm (±0.2mm) diepte: 80mm

2.installation van kort:sluitensensoren

De kort:sluitensensor moet zijn intsalled op signle-fasetak van kabels, kan direct op kabels worden geïnstalleerd getest en moeten worden bevestigd strak om dia te verhinderen en worden afgezet. De installatie is als diagram1, demonterend als diagram2

1 de Mislukkingsindicator van de aardevoeding, de Indicator van het 3 Fasevoltage voor Ondergrondse Kabel 0

                                                                    diagram1

1 de Mislukkingsindicator van de aardevoeding, de Indicator van het 3 Fasevoltage voor Ondergrondse Kabel 1

                                                                    diagram2

3.earthed sensorinstallatie

het moet de drie draden van kabels worden ingesloten wanneer aangeaarde geïnstalleerde sensor,

de aangeaarde lijn van kabel moet achtersensor telegraferen en strak vast aan preventtdia         1 de Mislukkingsindicator van de aardevoeding, de Indicator van het 3 Fasevoltage voor Ondergrondse Kabel 2

en net teruggelopen als diagram3

4. verbinding:

De sensor en de gastheer worden aangesloten door optische vezel, de twee opgenomen einden van optische vezel

aan optische schakelaars van sensor en gastheer wanneer strak respectievelijk geïnstalleerd, srew maken de schakelaars en

optische vezel teruggetrokken niet.

IV verrichting:

1. Test: wanneer moet zelf- wordengecontroleerd, krijgt de drukknop van het „terugstellen/test“ aangaande paneel, het apparaat in self-checking staat, alle indicatoren op paneel die opvlammen en outputrelais sluiten, die de werkende staat vertelt is normaal, binnen 6 minuten of pers opnieuw kan de knoop van het „terugstellen/test“ het self-checking proces beëindigen en aan normale staat terugkrijgen.

2. Duidelijk alarm: toen de fout gebeurde, zal de indicator alarmsignaal verzenden, zou het alarm na opgeloste fout moeten worden ontruimd, kan het drukken van de knoop van het „terugstellen/test“ aangaande gastheerpaneel van indicator alarm ontruimen. Als geen persoon aan het terugstellen, de indicator automatisch alleen kan terugstellen setted binnen tijd van 8hours.

3. Het verre terugstellen: wanneer moet ver worden teruggesteld, kan de externe schakelaar van verre het terugstellen eindkort:sluiten 2 seconden, de indicator terugstellen. Deze verre het terugstellenschakelaar keurt de methode van het relaiscontact goed, is het in feite toen de contacten sloten.

4. Ver signaal: na indicator die overeenkomstig alarmsignaal produceren, kan het alarmsignaal zijn outputed en ver overgebracht door intern relaiscontact van apparaat zelf. Deze indicator is gevormd bidirectioneel ver signaal, één paar van open en één paar van dichte contactsoutput (de verre capaciteit van de relaisoutput: DC30V-1A AC230V-0.5A), gebruiker kan ues van dit signaal maken om het alarm tot signaal van de indicator aan controlekamer te bewegen snel het foutengebied te bekijken en te weten te komen.

5. Batterijverandering: de batterij van het indicatorgebruik speciall, wanneer de batterij wordt veranderd, draait de knop op gastheerdekking en verandert specillized batterij, zou de afvalbatterij moeten zijn terugnam en verhindert om invironmental verontreiniging of ongeval te maken.

V Technische Parameters

1.alarm oordeelcriteria

Kort:sluitenalarm: ≥150A, fout ±10%, fabrieksreeks is 680A, tijdvertraging voor kort:sluiten 100mS.

Aangeaard huidig alarm: 10A~60A, fout ±10%, fabrieksreeks is 10A, tijdvertraging voor aangeaarde 500mS

2. Het werk macht: ER14505A lithium battery3.6V (het leven is boven 5 jaar)

3. geheel apparaat reserve huidige ≤ 5μA

4. auto het terugstellentijd:: 6h~48h (de fatory reeks is 8h)

5. de graad van de indicatorbescherming: gastheer IP40, sensor IP65

6. ver relais: 230V/AC-0.5A 30V/DC-1A

7. de maximum verdraagzame stroom van de kort:sluitensensor: 20KA 4S

8. omringend werken: - 40℃~+75℃; relaive temperatuur: ≤95%; waterbewijs, zuur bewijs, zout en mistbewijs.

9. toepasselijke waaier: systeemvoltage onder 20kV.

VI, apparatenlijst:

  • gastheer 1set 2. kort:sluitensensor 3pcs 3. Aangeaarde sensor 1pc
  • 4. Breng optische vezel 4 geplaatste over PCs

 

 

Contactgegevens
Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD

Fax: 86-10-63330700

Direct Stuur uw aanvraag naar ons