De eerlijkheid is Fundamenteel, is de Cliënten De Eerste.

 

Strikte Kwaliteitscontrole, Ernstige de Dienstlevering.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productenverre foutenindicator

Indicator van de informatie de snel Verre Fout, 5AH-het Meetapparaat van de de Kabelonderbreking van de Lithiumbatterij 

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD certificaten
China Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD certificaten
De super vriendschappelijke dienst, de hoge de Foutenindicator van de Machtslijn - kwaliteit zoals verwacht en zeer economie en milieubescherming.

—— Bruce

Dit is de eerste keer ik Ondergrondse de Indicatorzaken van de Kabelfout, nadat ik ontving, het ben goed het werk doe. en nu wil ik tot meer opdracht geven.

—— Joseph

Indicator van de informatie de snel Verre Fout, 5AH-het Meetapparaat van de de Kabelonderbreking van de Lithiumbatterij 

Information Quickly Remote Fault Indicator , 5AH Lithium Battery Cable Break Tester 
Information Quickly Remote Fault Indicator , 5AH Lithium Battery Cable Break Tester  Information Quickly Remote Fault Indicator , 5AH Lithium Battery Cable Break Tester 

Grote Afbeelding :  Indicator van de informatie de snel Verre Fout, 5AH-het Meetapparaat van de de Kabelonderbreking van de Lithiumbatterij  Beste prijs

Productdetails:

Plaats van herkomst: Beijing, China
Merknaam: Tianyihongda
Certificering: type test report
Modelnummer: Tyhd-A0

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1set (3pcs)
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 56*40*34cm, 48 PCs /box, standarad de uitvoerdoos
Levertijd: 3000 reeksen binnen 1 week
Betalingscondities: Western Union, L/C, T/T
Levering vermogen: 3000sets per week
Gedetailleerde productomschrijving
de informatie van het foutenpunt: door radio Hulpvoeding: uitgerust met de batterij van het vrij-onderhouds5ah lithium
verzend statusinformatie, fouteninformatie aan hoofdpost: door GSM of GPRS de lijnvinder vindt de fout: Snel
Hoog licht:

gelijkstroom-de detector van de grondfout

,

het ondergrondse merkteken van de foutenafstand

snel verbindend draadloze indicator voor undergroudkabel voor informatie en effection

 

De de Eenheidsfunctie van de gegevenstransmissie is draadloos signaal van paneelindicator te ontvangen toen en, dan het signaal te demoduleren naar centrale post door GSM of GPRS te decoderen verzenden.

De tyhd-A0 kabelindicator is geschikt voor het kabel35kv systeem (met inbegrip van blaasbalg35kv systeem). Het kan kort:sluiten slechts beoordelen, zonder op functie plaatselijk te wijzen. Toen het kort:sluiten in kabel gebeurde, kan het hulpdienstvinder de fout snel vinden.

Indicator van de informatie de snel Verre Fout, 5AH-het Meetapparaat van de de Kabelonderbreking van de Lithiumbatterij  0

Het werk principe:

De Eenheid van de datumtransmissie moet het foutensignaal van paneelindicator overbrengen die van de indicator van de kort:sluitenfout en de indicator van de aardefout door optische vezel wordt overgebracht. DTU ontvangt gegevensradio van paneelindicator, dan verzendt de foutensignalen naar hoofdpost door GSM of GPRS na analyse en verwerking om foutenopsporing en foutenplaats van machtsdistributienetwerk te realiseren.

Hoofdkenmerken:

De radio ontvangt: ontvang de informatie van het foutenpunt van paneelindicator door radio

GSM OF GPRS VERZENDT: verzend status en verschuif informatie aan hoofdpost, vereist bevestigen gedetailleerd vereiste vóór orde.

Netstroom: aangedreven door twee wegen van aangedreven CT, gebruikte de file elkaar, als primair voert stroom is niet minder dan 10A, zal de hulpmacht niet verbruikt worden; of aangedreven PT.

Hulpvoeding: uitgerust met de batterij van het vrij-onderhouds5ah lithium. Op voorwaarde van geen macht voor hoofdkrachtbron, kan het apparaat houden werkend 5-8 jaar en verloren niet fouteninformatie en geen behoefte om energie aan te vullen.

Het installeren van methodes:

Knip met de wijzers van de klok mee de indicator op de lijn zoals aangetoond in pictures1.2.3, roteer de schroeven om het te bevestigen en de foutendetector aan te halen, de foutendetector en de paneelindicator door de optische vezel van kort-afstandsplastieken aansluiten; zorg ervoor om de optische vezel op te nemen aan het andere eind en de noot aan te halen. De lengte van de optische vezel zou moeten zijn minder dan 10m, Korter de afstand, hoger de dwarsdoorsnede van de betrouwbaarheids.optical vezel vlak met een document snijder wordt gesneden, die aan de transmissie van vezelsignaal voordelig is

Na de test behandel volledig de rubberdekking om abnormale die indicator te vermijden door lichte lekkage op lange termijn wordt beschuldigd

Indicator van de informatie de snel Verre Fout, 5AH-het Meetapparaat van de de Kabelonderbreking van de Lithiumbatterij  1Indicator van de informatie de snel Verre Fout, 5AH-het Meetapparaat van de de Kabelonderbreking van de Lithiumbatterij  2Indicator van de informatie de snel Verre Fout, 5AH-het Meetapparaat van de de Kabelonderbreking van de Lithiumbatterij  3

Technische parameters:

DTU-grootte height×width×thickness=330mm×230mm×90mm
gewicht <5kg>
Tarief het werk voltage De voeding van PT; Voor CT levering, is de primaire lijnstroom niet minder dan 10A
Statische machtsconsumptie <1mw>
de radio ontvangt afstand ≥10m
Draadloze frequentie 433MHz of 865-869MHZ
GSM module E-GSM/GPRS 900/1800 band met dubbele frekwentie
Lithiumlevensduur batterij ≥5 jaren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er is typeonderzoekrapport voor het, testpunten zoals volgend:

 

 

 

 

Typeonderzoekpunten

 

1. verschijning en structuur 2.function 3. elektro de temperatuurprestaties 5. de dalingstest op hoge temperatuur 9. het elektroapparatenleven 10 van apparatenprestaties 4.low van 8.incline van de prestaties6.alternating temperatuur humidity7.vibrationendurance. statische elektriciteit en elecro-lossing immuniteits van het de test12.surge effect van de test11.radiofrequency elektromagnetisch veld uitgestraalde immuniteit de immuniteitstest 13. de test van de het magnetische veldimmuniteit van de machtsfrequentie. 14. De aangrenzende 15.short-kring van de interferentietest weerstaat effecttest 16. brandgevaartest 17. test 18. test 19 van de machtsconsumptie van de beschermingsrang. het grijpen sterktetest van greepstructuur.

 

Contactgegevens
Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD

Fax: 86-10-63330700

Direct Stuur uw aanvraag naar ons