De eerlijkheid is Fundamenteel, is de Cliënten De Eerste.

 

Strikte Kwaliteitscontrole, Ernstige de Dienstlevering.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productenluchtfoutenindicatoren

Overdraagbare Luchtfoutenindicatoren, Beoordeelde Snel/nauwkeurig Elektrische Kabelvinder

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD certificaten
China Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD certificaten
De super vriendschappelijke dienst, de hoge de Foutenindicator van de Machtslijn - kwaliteit zoals verwacht en zeer economie en milieubescherming.

—— Bruce

Dit is de eerste keer ik Ondergrondse de Indicatorzaken van de Kabelfout, nadat ik ontving, het ben goed het werk doe. en nu wil ik tot meer opdracht geven.

—— Joseph

Overdraagbare Luchtfoutenindicatoren, Beoordeelde Snel/nauwkeurig Elektrische Kabelvinder

Communicable Overhead Fault Indicators ,  Judged Quickly / Accurately Electric Cable Finder
Communicable Overhead Fault Indicators ,  Judged Quickly / Accurately Electric Cable Finder Communicable Overhead Fault Indicators ,  Judged Quickly / Accurately Electric Cable Finder

Grote Afbeelding :  Overdraagbare Luchtfoutenindicatoren, Beoordeelde Snel/nauwkeurig Elektrische Kabelvinder Beste prijs

Productdetails:

Plaats van herkomst: Beijing, China
Merknaam: Tianyihongda
Certificering: type test report
Modelnummer: Tyhd-A2/110

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1set (3pcs)
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 56*40*34cm, 48 PCs /box, standarad de uitvoerdoos
Levertijd: 3000 reeksen binnen 1 week
Betalingscondities: Western Union, L/C, T/T
Levering vermogen: 3000sets per week
Gedetailleerde productomschrijving
Alarm: rood foutenlijn en foutenpunt: snel en nauwkeurig geoordeeld
ontvangen gegevens: door draadloze communicatie kenmerk: De lijn wordt weg aangedreven, zijn de het lijnstroom en voltage verminderd aan nul
Hoog licht:

het merkteken van de machtskabel

,

het merkteken van de weerstandsfout

OverheadLine Overdraagbaar met foutenlijn en foutenpunt kan snel en nauwkeurig worden beoordeeld

 

Wordt de Overdraagbare de Foutenindicator van tyhd-A2/110 OverheadLine toegepast op 110kV de luchtlijn, een apparaat is om op de stroom van de lijnfout te wijzen. Dit systeem is samengesteld uit twee delen, verzamelt men eenheid en andere is van de de monitorslijn van de inzamelingsunit.gathering eenheid lopende de statusrealtime. Toen de fout gebeurde, kan de het verzamelen zich eenheid van het gebied van fase-fasekort:sluiten snel de plaats bepalen, kunnen de foutenlijn en het foutenpunt snel worden beoordeeld en accurately.in de tussentijd, wordt het de draairood van de alarmvlag en flitslicht en het foutensignaal lijken ook overgebracht aan inzamelingseenheid. Na het ontvangen van signaal van het verzamelen van eenheid, verzendt de inzamelingseenheid de ontvangen gegevens naar hoofd controlepost door draadloze communicatie (GPRS/CDMA enz.)

De het verzamelen zich van de foutenindicator eenheid gebruikt grijpende structuur en rol om het signaal van het lijn huidige en elektrogebied te introduceren, worden deze signalen verzameld en behandeld door lage single-chip machtsconsumptie en beëindigen de huidige de calculation&short-kringsopsporing van de lijnlading en realiseren kort-afstandsdraadloze communicatie door binnen-uitgeruste draadloze module met lage machtsconsumptie, dan verzenden de signalen naar inzamelingseenheid.

Wanneer zich het verzamelen ontdekt de eenheid dat de lijnstroom beantwoordt aan kort:sluitenkenmerken is, geeft het onmiddellijk de fouteninformatie dichtbij door aan inzamelingseenheid door draadloze module, ondertussen, verschijnt het alarm in middelen van rode vlag en het flitslicht, de inzamelingseenheid ontvangt elk soort signalenrealtime overbrengt hen dan aan het hoofdpost controleplatform door verre draadloze communicatie, zal de hoofdpost het van de gegevensanalyse en fout oordeel voltooien.

Het principe van de apparatentoepassing is zoals na diagram:

Overdraagbare Luchtfoutenindicatoren, Beoordeelde Snel/nauwkeurig Elektrische Kabelvinder 0

Functioneert:

het verzamelen van eenheidsinleiding:

foutenaanwijzing:

1)kort:sluiten en de aanwijzing van de aardefout: toen het kort:sluiten of de aardefout gebeurde, ontdekt de het verzamelen zich eenheid in de correspoding fase van het gebied van de foutenlijn de fout en stuurt de alarmaanwijzing.

2)Het foutenalarm wordt overgebracht ver: de informatie van het foutenalarm is outputted in de communicatiemiddelen.

het intelligente terugstellen:

1)permanente fout: automatisch teruggesteld na macht herstel in een zeer korte tijd

2)voorbijgaande fout: automatisch teruggesteld, kan de het terugstellentijd als 4,8,12,24 uren vóór levering worden gevormd.

Anti -anti-misalarm voor ladingsgolf: in het statuut van niet-foutengolf voor lijnstroom, zal de het verzamelen zich eenheid niet mis alarm de fout.

Vermijd automatisch omschakeling-in spoedstroom: wanneer de lijn schakelaar (aandrijft of) recloseing, installeerde de het verzamelen zich eenheid deze lijn kan aan spoed huidig en niet het mis-alarm ontsnappen.

recloser minimumerkenningstijd:

1)de het verzamelen zich eenheid kan de voorbijgaande fout met de recloserduur van 0.2seconds erkennen en kan nauwkeurig alarmeren.

2)De het verzamelen zich eenheid in niet-foutentak wordt geïnstalleerd zal niet mis-alarm wanneer betekenis recloser spoedstroom na het ervaren van 0,2 seconden van de stroomuitval die van het recloserinterval.

Leef installeren en desinstalleren: de het verzamelen zich eenheid voor overheadline kan worden geïnstalleerd en levendig gedesinstalleerd, in de duur van verrichting, zal het niet mis-alarm.

Er is typeonderzoekrapport voor het, testpunten zoals volgend:

 

 

 

 

Typeonderzoekpunten

 

1. verschijning en structuur 2.function 3. elektro de temperatuurprestaties 5. de dalingstest op hoge temperatuur 9. het elektroapparatenleven 10 van apparatenprestaties 4.low van 8.incline van de prestaties6.alternating temperatuur humidity7.vibrationendurance. statische elektriciteit en elecro-lossing immuniteits van het de test12.surge effect van de test11.radiofrequency elektromagnetisch veld uitgestraalde immuniteit de immuniteitstest 13. de test van de het magnetische veldimmuniteit van de machtsfrequentie. 14. De aangrenzende 15.short-kring van de interferentietest weerstaat effecttest 16. brandgevaartest 17. test 18. test 19 van de machtsconsumptie van de beschermingsrang. het grijpen sterktetest van greepstructuur.

Contactgegevens
Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD

Fax: 86-10-63330700

Direct Stuur uw aanvraag naar ons