De eerlijkheid is Fundamenteel, is de Cliënten De Eerste.

 

Strikte Kwaliteitscontrole, Ernstige de Dienstlevering.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productenmerkteken van de vezel het optische fout

Nul Merkteken van de de Vezel Optisch Fout van de Opeenvolgings Huidig Meting 9600 Bps Datasnelheid

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD certificaten
China Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD certificaten
De super vriendschappelijke dienst, de hoge de Foutenindicator van de Machtslijn - kwaliteit zoals verwacht en zeer economie en milieubescherming.

—— Bruce

Dit is de eerste keer ik Ondergrondse de Indicatorzaken van de Kabelfout, nadat ik ontving, het ben goed het werk doe. en nu wil ik tot meer opdracht geven.

—— Joseph

Nul Merkteken van de de Vezel Optisch Fout van de Opeenvolgings Huidig Meting 9600 Bps Datasnelheid

Zero Sequence Current Measurement Fiber Optic Fault Locator 9600 Bps Data Rate
Zero Sequence Current Measurement Fiber Optic Fault Locator 9600 Bps Data Rate Zero Sequence Current Measurement Fiber Optic Fault Locator 9600 Bps Data Rate Zero Sequence Current Measurement Fiber Optic Fault Locator 9600 Bps Data Rate Zero Sequence Current Measurement Fiber Optic Fault Locator 9600 Bps Data Rate

Grote Afbeelding :  Nul Merkteken van de de Vezel Optisch Fout van de Opeenvolgings Huidig Meting 9600 Bps Datasnelheid Beste prijs

Productdetails:

Plaats van herkomst: Beijing, China
Merknaam: Tianyihongda
Certificering: type test report
Modelnummer: Tyhd-1

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1set (3pcs)
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 56*40*34cm, 48 PCs /box, standarad de uitvoerdoos
Levertijd: 3000 reeksen binnen 1 week
Betalingscondities: Western Union, L/C, T/T
Levering vermogen: 3000sets per week
Gedetailleerde productomschrijving
Functie: ontdek aangeaarde fout Transmitalarmsignaal: aan paneelindicator
optische vezeldatasnelheid: 9600bps kenmerken: onderscheid automatisch foutenstroom
Hoog licht:

het ondergrondse merkteken van de machtskabel

,

de afstandsmerkteken van de kabelfout

Tyhd-1 wordt de kabel aangeaarde foutenindicator toegepast op kabelsysteem onder 35KV, met functie van nul-opeenvolging brengen huidige meting en de gegevens functie over, wijst het op fout toen de aardefout in kabel gebeurde, kan het hulpdienstvinder de fout .shorten macht-van tijd snel vinden, verbetert de betrouwbaarheid van voeding, geschikt is voor gebruikers om de nul-opeenvolging ladingsstroom van lijn op realtime te controleren. Het beeld van product is hieronder:

Nul Merkteken van de de Vezel Optisch Fout van de Opeenvolgings Huidig Meting 9600 Bps Datasnelheid 0

Het werk principe:

Het gebruiken speciaal ontwierp open nul-opeenvolging CT aangezien de sensor van het meten van nul-opeenvolging stroom, micro-power consumptie intelligente het controleren spaander als kern aan maatregelen nul-opeenvolging huidige die online is in real time en geschikt actuele gegevens overbreng door optische gegevensinterface worden gemeten. Wanneer de aardefout gebeurt, zal de indicator automatisch de kenmerken van de foutenstroom onderscheiden om aardefout te beoordelen intelligent, dan transmit de gegevens door „verre gegevens interface“ en „de interface van de paneelindicator“ verbindend met DTU en paneelindicator door de plastieken optische vezel overbrengen om het verre overbrengen voor foutensignaal en gemeten gegevens te realiseren.

Installeer en verrichtingsinstructie:

installeer methode zoals na diagram

Nul Merkteken van de de Vezel Optisch Fout van de Opeenvolgings Huidig Meting 9600 Bps Datasnelheid 1Nul Merkteken van de de Vezel Optisch Fout van de Opeenvolgings Huidig Meting 9600 Bps Datasnelheid 2

Maak de schroef van de indicatorhoepel los en de eind verbindingslijn, behandelt opnieuw de kern van het indicatorijzer op kabel als diagram, hoepel van de schroefindicator en verbindingslijn.

Nadat vaste de indicator, interface van de de gegevens de verre transmissie van de indicator met kabel DTU door de optische vezel van de kort-afstandsvezel verbindt; verbind „de impulshaven“ van de indicator met paneelindicator door kort-afstands plastic optische vezel (bericht: als zonder paneelindicator, zal deze interface niet verbonden worden); zorg plastic optische die vezel ervoor volledig met het eind en de schroef goed wordt verbonden strak en. De optische vezellengte is over het algemeen onder 15m, wordt de optische vezelsectie gesneden vlak met een scherp mes, is goed gebruik voor optisch signaaltransmissie.

Functioneert:

1, installeert en desinstalleert simply.adaptable om nul-opeenvolging stroom in kabel in drie stadia met buitendiameter onder 110mm te ontdekken.

2, Epoxy aanpasbaar harsafgietsel, om buiten in een lange termijn te lopen.

3, Realtime ontdekken nul-opeenvolging stroom.

4, ontdekken aangeaarde fout

Er is typeonderzoekrapport voor het, testpunten zoals volgend:

 

 

 

 

Typeonderzoekpunten

 

1. verschijning en structuur 2.function 3. elektro de temperatuurprestaties 5. de dalingstest op hoge temperatuur 9. het elektroapparatenleven 10 van apparatenprestaties 4.low van 8.incline van de prestaties6.alternating temperatuur humidity7.vibrationendurance. statische elektriciteit en elecro-lossing immuniteits van het de test12.surge effect van de test11.radiofrequency elektromagnetisch veld uitgestraalde immuniteit de immuniteitstest 13. de test van de het magnetische veldimmuniteit van de machtsfrequentie. 14. De aangrenzende 15.short-kring van de interferentietest weerstaat effecttest 16. brandgevaartest 17. test 18. test 19 van de machtsconsumptie van de beschermingsrang. het grijpen sterktetest van greepstructuur.

Contactgegevens
Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD

Fax: 86-10-63330700

Direct Stuur uw aanvraag naar ons