De eerlijkheid is Fundamenteel, is de Cliënten De Eerste.

 

Strikte Kwaliteitscontrole, Ernstige de Dienstlevering.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productenelektro het testen instrumenten

Hoge Weerstandsmeter Elektro het Testen Instrumenten/Apparaten, Elektro de Testmateriaal van Backlight 

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD certificaten
China Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD certificaten
De super vriendschappelijke dienst, de hoge de Foutenindicator van de Machtslijn - kwaliteit zoals verwacht en zeer economie en milieubescherming.

—— Bruce

Dit is de eerste keer ik Ondergrondse de Indicatorzaken van de Kabelfout, nadat ik ontving, het ben goed het werk doe. en nu wil ik tot meer opdracht geven.

—— Joseph

Hoge Weerstandsmeter Elektro het Testen Instrumenten/Apparaten, Elektro de Testmateriaal van Backlight 

High Resistance Meter Electrical Testing Instruments / Apparatus , Backlight Electrical Test Equipment 
High Resistance Meter Electrical Testing Instruments / Apparatus , Backlight Electrical Test Equipment  High Resistance Meter Electrical Testing Instruments / Apparatus , Backlight Electrical Test Equipment  High Resistance Meter Electrical Testing Instruments / Apparatus , Backlight Electrical Test Equipment  High Resistance Meter Electrical Testing Instruments / Apparatus , Backlight Electrical Test Equipment 

Grote Afbeelding :  Hoge Weerstandsmeter Elektro het Testen Instrumenten/Apparaten, Elektro de Testmateriaal van Backlight  Beste prijs

Productdetails:

Plaats van herkomst: Beijing, China
Merknaam: Tianyihongda
Certificering: type test report
Modelnummer: Tyhd-a1

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1set
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 56*40*34cm, 48 PCs /box, standarad de uitvoerdoos
Levertijd: 3000 reeksen binnen 1 week
Betalingscondities: Western Union, L/C, T/T
Levering vermogen: 3000sets per week
Gedetailleerde productomschrijving
Functie: De kaliberbepaling van de testcel Functie: perfecte bescherming
Grote LCD vertoning: backlight en duidelijk Functie: hoge weerstandsmeter
Hoog licht:

elektrische testapparatuur

,

elektrisch circuit tester

Elektrotestinstrumenten en Apparaten met hoge weerstandsmeter

 

Het het Isoleren Olie Diëlektrische Verlies en het ElektrodieWeerstandsvermogenmeetapparaat hoofdzakelijk voor het meten van de diëlektrische verliesfactor en gelijkstroom-weerstandsvermogen van vloeibaar middel, zoals isolatieolie wordt gebruikt. Enz. Het instrument wordt gekenmerkt door geïntegreerde structuur, en integreert het diëlektrische verlies van testcel, temperatuurcontrolemechanisme, temperatuursensor, de diëlektrische brug van de verliestest, AC testmacht, standaardcondensator, hoge weerstandsmeter, gelijkstroom-hoogspanningsbron en andere belangrijke componenten. Het instrument keurt volledige digitale technologie goed en alle intelligente automatische meting, is uitgerust met het grote scherm (240*128) LCD vertoning met volledig Chinees menu, dat elke stap de Chinezen heeft veroorzaakt, de testresultaten kan automatisch worden opgeslagen en worden gedrukt output, zodat de exploitant zonder beroepsopleiding het zal kunnen proficiently gebruiken.

Zeer belangrijke Functie en Eigenschap:

 1. Testcel gebruikte kan de drie-elektrode-type structuur overeenkomstig de nationale norm van GB/T5654-2007, met elektrodenhiaat 2mm, het effect elimineren van verdwaalde capacitieve weerstand en het verminderen van lekkage op de diëlektrische resultaten van de verliestest.
 2. De instrumenten gebruikten het middelgrote frequentieinductie verwarmen, PID het algoritme van de temperatuurcontrole. De verwarmingsmethode kan de testcel en verwarmd zonder contact, en het eenvormige verwarmen, snelle, geschikte die controle maken, en de temperatuur strikt binnen de vooraf ingestelde temperatuurwaaier maken wordt gecontroleerd.
 3. De interne condensator is gas-filled three-electrode capacitieve weerstand van SF6, worden zijn diëlektrische verlies en capacitieve weerstand niet beïnvloed door de omgevingstemperatuur en de vochtigheid. Het kan de instrumentennauwkeurigheid maken na verlengd gebruik worden gewaarborgd.
 4. AC de testvoeding die omzetting ac-gelijkstroom-AC gebruiken, vermijdt effectief de schommelingen in leidingenvoltage en frequentie op diëlektrisch de nauwkeurigheidseffect van de verliesmeting. Zelfs kan een generator, het instrument behoorlijk werken.
 5. Perfecte beschermingsfunctie; Wanneer er over voltage, over huidige of met hoog voltage kortsluiting zijn, kunnen de instrumenten druk snel afsnijden, en geeft een waarschuwingsbericht uit. Toen de temperatuur van de sensormislukking of niet verbond, zal het instrument ook een waarschuwingsbericht uitgeven.                                                                                                                                      Er is een temperatuur die relais in de middelgrote frequentieinductie het verwarmen oven beperken. Wanneer de temperatuur boven 120 graden, het instrument het relais bevrijdt en ophoudt verwarmend. 
 6. Geschikter wordt de experimentele parameter geplaatst. Temperatuur het plaatsen waaier 0~125℃, AC voltage plaatsende waaier 500~2200V, gelijkstroom-voltage plaatsende waaier 0~500V.
 7. De grote LCD vertoning met backlight en de duidelijke vertoning, Vriendschappelijke mens-machine interface, volgen eenvoudig de herinnering van het Chinese karaktersmenu, ingaan het bevel, kan het instrument automatisch worden getest, en automatisch opslaat en drukt testresultaten.
 8. Het instrument komt met klok in real time, kunnen de de testdatum en tijd worden bespaard, met de testresultaten worden getoond en worden gedrukt.
 9. De kaliberbepaling van de testcel. Wij kunnen het schoonmaken en de assemblage van de testcel beoordelen door elektrodencapacitieve weerstand en diëlektrische verliesfactor van de testcel te meten. Het kaliberbepalingsgegeven wordt automatisch opgeslagen om de relatieve diëlektrische constante en het gelijkstroom-weerstandsvermogen nauwkeurig te berekenen.

Panle Discription en Verrichtingsbericht:

1. PANLE DISCRIPTION:

Hoge Weerstandsmeter Elektro het Testen Instrumenten/Apparaten, Elektro de Testmateriaal van Backlight  0Hoge Weerstandsmeter Elektro het Testen Instrumenten/Apparaten, Elektro de Testmateriaal van Backlight  1Hoge Weerstandsmeter Elektro het Testen Instrumenten/Apparaten, Elektro de Testmateriaal van Backlight  2

 • Instrumenteninstructies en kwesties die aandacht vergen:
 • Ben zeker om het grondkoord stevig te verbinden vóór opstarten het materiaal, en AC220V-voeding in te schakelen.
 • De open beschermende dekking, en neemt de testcel; Wij zouden de beschermende dekking moeten sluiten, wanneer het verwarmen van en het testen van het diëlektrische verlies.
 • De dekking is beschermend en wanneer u het opent, zal het verwarmen en de hoge druk onderbreken.
 • Tijdens de test, zijn er hoge druk en op hoge temperatuur. Contacteer niet de de testcel en kabel wanneer de macht en testend is.
 • Ben zorgvuldig zo zo om olie in de vergaarbak van de testcel en het zijpaneel niet te bestrooien wanneer het inspuiten van en het lossen van olie.
 • Als er een neerstortingstest was, zet het systeem aan terug, opnieuw beginnen het instrument. 

 Instrumenteninstructies en kwesties die aandacht vergen:

 • Ben zeker om het grondkoord stevig te verbinden vóór opstarten het materiaal, en AC220V-voeding in te schakelen.
 • De open beschermende dekking, en neemt de testcel; Wij zouden de beschermende dekking moeten sluiten, wanneer het verwarmen van en het testen van het diëlektrische verlies.
 • De dekking is beschermend en wanneer u het opent, zal het verwarmen en de hoge druk onderbreken.
 • Tijdens de test, zijn er hoge druk en op hoge temperatuur. Contacteer niet de de testcel en kabel wanneer de macht en testend is.
 • Ben zorgvuldig zo zo om olie in de vergaarbak van de testcel en het zijpaneel niet te bestrooien wanneer het inspuiten van en het lossen van olie.
 • Als er een neerstortingstest was, zet het systeem aan terug, opnieuw beginnen het instrument.

 Gebruik de aangewezen voedingkabels.

Gebruik slechts de product-specifieke voedinglijn overeenkomstig de productspecificatie. Ben juist los te maken en te verbinden.

Het instrument moet voldoende worden aan de grond gezet.

Neem nota van die classificatiewaarde van alle terminals.

Gebruik de aangewezen zekering.

Richt de plaatsbepalingsgroef wanneer de interne elektrode in de externe elektrode.

Speciaal bericht: Dit instrument heeft hoogspanningsoutput, kan het ongepaste gebruik persoonlijke veiligheid, voorafgaand aan het gebruik van dit instrument compromitteren, zeker zijn om het instructiehandboek zorgvuldig te lezen!

Er is typeonderzoekrapport voor het, testpunten zoals volgend:

 

 

 

 

Typeonderzoekpunten

 

1. verschijning en structuur 2.function 3. elektro de temperatuurprestaties 5. de dalingstest op hoge temperatuur 9. het elektroapparatenleven 10 van apparatenprestaties 4.low van 8.incline van de prestaties6.alternating temperatuur humidity7.vibrationendurance. statische elektriciteit en elecro-lossing immuniteits van het de test12.surge effect van de test11.radiofrequency elektromagnetisch veld uitgestraalde immuniteit de immuniteitstest 13. de test van de het magnetische veldimmuniteit van de machtsfrequentie. 14. De aangrenzende 15.short-kring van de interferentietest weerstaat effecttest 16. brandgevaartest 17. test 18. test 19 van de machtsconsumptie van de beschermingsrang. het grijpen sterktetest van greepstructuur.

Contactgegevens
Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD

Fax: 86-10-63330700

Direct Stuur uw aanvraag naar ons