De eerlijkheid is Fundamenteel, is de Cliënten De Eerste.

 

Strikte Kwaliteitscontrole, Ernstige de Dienstlevering.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenUltrasone Vogelrepeller

Slimme Uitvoerige Ultrasone Vogelrepeller, Hoge Audiorepeller van de Sprekers Ultrasone Duif 

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD certificaten
China Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD certificaten
De super vriendschappelijke dienst, de hoge de Foutenindicator van de Machtslijn - kwaliteit zoals verwacht en zeer economie en milieubescherming.

—— Bruce

Dit is de eerste keer ik Ondergrondse de Indicatorzaken van de Kabelfout, nadat ik ontving, het ben goed het werk doe. en nu wil ik tot meer opdracht geven.

—— Joseph

Slimme Uitvoerige Ultrasone Vogelrepeller, Hoge Audiorepeller van de Sprekers Ultrasone Duif 

Smart Comprehensive Ultrasonic Bird Repeller , High Audio Speakers Ultrasonic Pigeon Repeller 
Smart Comprehensive Ultrasonic Bird Repeller , High Audio Speakers Ultrasonic Pigeon Repeller  Smart Comprehensive Ultrasonic Bird Repeller , High Audio Speakers Ultrasonic Pigeon Repeller  Smart Comprehensive Ultrasonic Bird Repeller , High Audio Speakers Ultrasonic Pigeon Repeller  Smart Comprehensive Ultrasonic Bird Repeller , High Audio Speakers Ultrasonic Pigeon Repeller 

Grote Afbeelding :  Slimme Uitvoerige Ultrasone Vogelrepeller, Hoge Audiorepeller van de Sprekers Ultrasone Duif  Beste prijs

Productdetails:

Plaats van herkomst: Beijing, China
Merknaam: Tianyihongda
Certificering: type test report
Modelnummer: Jn-a-056

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1set
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 56*40*34cm, 48 PCs /box, standarad de uitvoerdoos
Levertijd: 3000 reeksen binnen 1 week
Betalingscondities: Western Union, L/C, T/T
Levering vermogen: 3000sets per week
Gedetailleerde productomschrijving
ultrasone golfgeluidsdruk: 120dB Systeem: ultrasoon generatorsysteem
jaag de vogels weg: door het zenuwstelsel van de vogel te bevorderen Efficiënte het werk straal: 50 m
Hoog licht:

ultrasone duifrepeller

,

ultrasone vogelscarer

slimme uitvoerige ultrasone vogelrepeller door hoge audiosprekers die vogels voor aireport en boomgaard doen schrikken 

 

Ultrasone vogelrepeller is een ultrasoon generatorsysteem dat ingevoerd single-chip ontwerp gebruikt, maakte een ultra-laag-macht. Ultrasoon van dit systeem zal de vogels door het zenuwstelsel van de vogel, gebroken het leven van de vogel te bevorderen plaats wegjagen. Omdat het systeem de veranderende ultrasone frequenties en de verschillende werkende mechanismen gebruikt, kunnen de vogels niet aan het systeem aanpassen, verzekert dit alles de persistentie van vogelrepeller.

Slimme Uitvoerige Ultrasone Vogelrepeller, Hoge Audiorepeller van de Sprekers Ultrasone Duif  0

 Uitvoerige intelligente repeller van de stem ultrasone vogel wordt ontworpen specifiek voor vogel reller. Hoofdzakelijk gebruikt in de luchthavenbaan, moeten het transformatorhulpkantoor en één of andere andere openluchtplaats vogels wegjagen. Het product gebruikt ultrasoon om het vogels het leven milieu te vernietigen. De cyclus speelt het adelaarsgeluid of voetzoekergeluid door hoge audiosprekers om de vogels te doen schrikken. Gecombineerde fysiek en auditief, kunnen wij de vogels vanaf de handdoek drijven. Er is verre schakelaar om te verzekeren wij het materiaal kunnen op elk ogenblik controleren. En de frequentie en het volume kunnen zelf-controle aan de diverse verzoeken van klanten voldoen.

 De kenmerken zijn: laag voltage, lage machtsconsumptie, betrouwbare prestaties, lange levensduur, kleine hoeveelheid onderhoud.

 Het hoogste correcte golven menselijke oor kan vinden ongeveer 20 KHz is, zijn de correcte Golven voorbij dit ultrasoon. Wij hadden sonar en radar met de kennis uitgevonden die wij van dolfijnen en knuppels hebben geleerd. Tegenwoordig, gebruiken wij vaak ultrasoon op vele gebieden. Er zijn oud geweest die wij ultrasoon gebruiken om ratten en insecten te drijven, en wij maakten het.

Overwegingen:

  • de hoogte van vogelrepeller installatie zou moeten ervoor zorgen dat de efficiënte het werk straal het productiegebied kan bereiken. De efficiënte het werk straal van dit product is 50meters, maar de ultrasone correcte druk zal in de randstraal worden verzwakt;
  • verzeker de voeding wanneer het installeren losmaak, isoleerde het verbieden van de slechte kwaliteit hulpmiddelen;
  •  gebruik niet het product in nat of gemengd met brandbaar gassenmilieu;
  • alle verrichtingen zouden met de nationale normen en de lokale vereisten verenigbaar moeten zijn;
  • controleer om de vaste plaats regelmatig gelieve vast te verzekeren vast is.

Basisparameters:

  • Na installatie, zet de machtsschakelaar aan, zal de indicator helder. het zal de werkende staat na één minuut worden;
  • Onder de normale bedrijfsvoering, Vogel zal Repeller volgt het de wijze ‚werk werken: stop= #: #‘, betekent het kan het # seconden en einde # seconden zal werken (worden aangepast);
  • Vogelrepeller zal de ultrasone frequentie bij 16KHz aan 45KHz houden. Elk moet twee minuten van het werken, één minuut voor frequentiebereik en een andere frequentie bevestigen. Het frequentiebereik verandert constant frequentie om het cycluswerk in de waaier van 16 KHz aan 45 KHz te doen, is de cyclussnelheid 1second. De moeilijke situatiefrequentie is aan in het wilde weg geselecteerd, en het zal werkend onder deze frequentie voor 1minute.

 Er is typeonderzoekrapport voor het, testpunten zoals volgend:

 

 

 

 

Typeonderzoekpunten

 

1. verschijning en structuur 2.function 3. elektro de temperatuurprestaties 5. de dalingstest op hoge temperatuur 9. het elektroapparatenleven 10 van apparatenprestaties 4.low van 8.incline van de prestaties6.alternating temperatuur humidity7.vibrationendurance. statische elektriciteit en elecro-lossing immuniteits van het de test12.surge effect van de test11.radiofrequency elektromagnetisch veld uitgestraalde immuniteit de immuniteitstest 13. de test van de het magnetische veldimmuniteit van de machtsfrequentie. 14. De aangrenzende 15.short-kring van de interferentietest weerstaat effecttest 16. brandgevaartest 17. test 18. test 19 van de machtsconsumptie van de beschermingsrang. het grijpen sterktetest van greepstructuur.

Contactgegevens
Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD

Fax: 86-10-63330700

Direct Stuur uw aanvraag naar ons